29. januar 2020
Der er stadig spærret for gennemkørsel på Gl. Skovvej nær Vommevad Forsamlingshus, fordi den fredede bro skal renoveres. Men fra 8. november er der atter fri passage.
gallery icon

Se billedserie

Der er stadig spærret for gennemkørsel på Gl. Skovvej nær Vommevad Forsamlingshus, fordi den fredede bro skal renoveres. Men fra 8. november er der atter fri passage.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bro genåbner om en måned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bro genåbner om en måned
Holbæk - 07. oktober 2019 kl. 15:46
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Om en måned slipper bilisterne for at tage en omvej, når de kommer ad Gl. Skovvej og skal passere Regstrup Å nær Vommevad Forsamlingshus ved Sdr. Jernløse.

Fredag den 8. november skal broen efter planen være klar til at genåbne i en ny udgave efter en omfattende renovering.

- Arbejdet kører planmæssigt. Pælefunderingen er færdig, og arbejdet med reparation af fugerne på den gamle bro er i gang, fortæller Lars Brandt Christensen, projektleder i Holbæk Kommunes Byggeri og Infrastruktur.

I denne uge begynder arbejdet med at støbe en stor betonplade med armeringsjern, der skal bære den nye vejkasse. Den konstruktion er lavet for at undgå, at det fortsat skal være den gamle, fredede bro, der skal bære trafikken. Oven på betonpladen lægges en membran, og derefter skal vejbanen etableres. Når renoveringen er færdig, vil vægtbegrænsningen på broen blive ophævet.

Ll. Knabstrupvej i Snevre genåbnede den 16. september. Her blev den gamle bro erstattet af en ny stålrørs­tunnel, hvor åløbet kan passere igennem.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk