13. august 2020
En intens debat og mange protester fulgte med planerne om et biogasanlæg ved Snævre. Det forløb bliver nu dokumenteret på Holbæk Museum. Foto: Per Christensen
En intens debat og mange protester fulgte med planerne om et biogasanlæg ved Snævre. Det forløb bliver nu dokumenteret på Holbæk Museum. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Biogas-protesten kommer på museum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Biogas-protesten kommer på museum
Holbæk - 26. juni 2019 kl. 12:56
Af Jørgen Juul
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I sidste uge blev den officielle afgørelse om et nej til et biogas-anlæg ved Snævre truffet af Holbæk Kommunalbestyrelse.

arrow Læs også: Byråd står fast: Biogas bliver i Vig

Forud for det er gået måneders intens debat og mange protester. Det hele vil blive dokumenteret for eftertiden på Holbæk Museum. Museet vil nemlig samle både skilte og sange ind. Ideen opstod i løbet af vinteren, og snart går indsamlingen i gang.

- I Nordvestnyt og andre medier fyldte planerne om et biogasanlæg meget. Det blev en sag med megen debat og mange protester, og vi kan se, at der er tale om en landsdækkende tendens. Man har oplevet noget lignede både i Odsherred, Kalundborg og andre steder i landet. Vi skal jo hele tiden have øjne og ører åbne, så vi kan dokumentere historien for eftertiden, siger Karen Munk-Nielsen, der er leder af Holbæk Museum i Klosterstræde.

arrow Biogas-sagen: Vig-borgere på plads i byrådssalen
25. juni 2019 kl. 18:31 Opdateret: kl. 18:31
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk