17. juni 2019
Det er svært at vælge, når der er frit valg. Og man kunne måske også prøvesmage lidt. Bispehøjens Børnegårds 40 års fødselsdag blev fejret med kagemænd og kaffe om eftermiddagen og tryllekunstner om formiddagen.
gallery icon

Se billedserie

Det er svært at vælge, når der er frit valg. Og man kunne måske også prøvesmage lidt. Bispehøjens Børnegårds 40 års fødselsdag blev fejret med kagemænd og kaffe om eftermiddagen og tryllekunstner om formiddagen.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Fødselsdag med magi og kagemænd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Fødselsdag med magi og kagemænd
Holbæk - 05. februar 2019 kl. 13:46
Af Margit Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Trylleri, magi og otte kagemænd gav en ekstra festlig stemning, da en livlig 40 års fødselar blev fejret.

Det begyndte en kold februarvinter i 1979, hvor der var sne nok til at bygge huler. Bispehøjens Børnegård med børnehave og fritidshjem slog dørene op den 2. februar, selv om ikke alle gulve var lagt, og det var et stort pladder udenfor.

Siden har der været udvikling og afvikling, udvidelser og centraliseringer. Men den pædagogiske linje og kulturen er bevaret, lød det fra medarbejdere og »gamle« børn, der har valgt at lade deres børn gå i Bispehøjens Børnegård.

Og erfarne medarbejdere tæller, når tilflyttere skal vælge institution.

- Vi så på flere institutioner og faldt for rammerne, kulturen og det erfarne personale. Der bliver tænkt over tingene, og man er fleksibel, siger Mathis Jacobsen til Nordvestnyt mandag.

Det er vigtigt, når man kommer fra en institution på Frederiksberg med mange udskiftninger i personalet.

Det sker ikke i Bispehøjens Børnegård, hvor den pædagogiske leder Trine Viltoft og mange medarbejder har været der i ti år eller mere.

Lotte Andersen har været ansat i 30 år og kan nå at slå rekorden, der er på 37 år. Den indehaves af Bodil Kolding, der stoppede for tre år siden, men stadig kommer og hjælper ved arrangementer og er madmor på koloni.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk