25. maj 2020
I maj åbnede første del af anden etape af Kalundborgmotorvejen (her ved Nr. Jernløse), og nu er sidste del åbnet. Foto: Kaj Ove Jensen
I maj åbnede første del af anden etape af Kalundborgmotorvejen (her ved Nr. Jernløse), og nu er sidste del åbnet. Foto: Kaj Ove Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Biler på ny motorvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Biler på ny motorvej
Holbæk - 20. september 2019 kl. 10:26
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var ventet, at det ville blive i løbet af denne weekend, at den sidste del, cirka to kilometer, af anden etape af Kalundborgmotorvejen ville åbne for trafik. Men det skete allerede over et par omgange i går eftermiddags og i nat.

- Omlægningen gik rimelig stærkt. Der blev åbnet for trafikken i vestlig retning midt på eftermiddagen, fortæller Christian Tolderlund, der er Vejdirektoratets projektleder på opgaven.

Hen på natten var der også klar til blive åbnet for trafikken i østlig retning. Dermed er der åbnet for trafikken i begge spor og begge retninger på hele den cirka 6,5 kilometer lange anden etape af Kalundborgmotorvejen. De første godt fire kilometer fra Kvanløse til Nr. Jernløse åbnede i ét spor i hver retning den 25. maj. Nogle uger senere blev der åbnet i begge spor.

Selv om der på hele strækningen­ Kvanløse-Dramstrup nu er åbnet i to spor, er der stadig en enkelt begrænsning. Det drejer sig om strækningen ved den nedlagte del af Skovvejen vest for Nr. Jernløse, hvor der forbi et kort arbejdsområde vil være en hastighedsbegrænsning på 70 kilometer i timen.

- Der mangler at blive nedlagt nogle midlertidige veje, der er blevet kørt på mellem motorvejen og den nye kommunevej syd for motorvejen og frem til Dramstrup. Den vej, der kommer til at hedde Skovvejen, er også blevet åbnet for trafik nu, forklarer Christian Tolderlund.

Der ventes at gå en-to uger, før arbejdet er helt slut. Derefter vil der stadig foregå enkelte arbejder, blandt andet med vildthegn, i et par måneder, men det vil ikke påvirke trafikken. Desuden skal der i starten af det nye år etableres en ledebeplantning af hensyn til flagermus.

Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk