15. september 2019
Mette Mortensen gæster Tuse Næs den 31. marts. PR-foto.
Mette Mortensen gæster Tuse Næs den 31. marts. PR-foto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Besøg af Mette fra Alene i Vildmarken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Besøg af Mette fra Alene i Vildmarken
Holbæk - 18. marts 2019 kl. 20:30
Af Claus Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Alene. Helt alene. Er der nogen, der har prøvet at være det, så er det Mette Mortensen. Mette fra tv-programmet »Alene i Vildmarken«.

Søndag den 31. marts kommer hun og deler ud af sine oplevelser i Forsamlingshuset på Tuse Næs. Her vil hun ikke komme til at føle sig alene.

Alle interesserede er indbudt til denne eftermiddag at komme og høre hende fortælle og dele ud af sine oplevelser om de mange uger i den norske vildmark.

Her får man at høre om Mette Mortensens kampe, udfordringer, prioriteringer og om det store savn af familien og børnene. Om følelsen af ensomhed, isolation, taknemmelighed og ikke mindst om hendes store udfordring med at skaffe mad.

Man får også svar på, hvordan og hvorfor hun brugte alle sine kræfter på at etablere et stabilt, tørt og trygt hjem ved Salsvatnet i Norge ,og hvorfor det var så vigtigt for hende at være et skridt foran i de vådeste uger gennem 10 år på det naturskønne, men barske sted.

- Vi er de første, der får besøg af hende efter vildmarksturen, fortæller Ronni Hansen fra Kulturhuset Udby Forsamlingshus, som arrangerer foredraget.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk