3. juli 2020
Der var ikke mange borgere, som ønskede at blande sig i Holbæk Kommunes budget, da der i går var borgermøde i Kuben. Langt størstedelen af de fremmødte var politikere eller embedsfolk. Foto: Christina Quist
gallery icon

Se billedserie

Der var ikke mange borgere, som ønskede at blande sig i Holbæk Kommunes budget, da der i går var borgermøde i Kuben. Langt størstedelen af de fremmødte var politikere eller embedsfolk. Foto: Christina Quist
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Begrænset interesse for budget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Begrænset interesse for budget
Holbæk - 07. september 2018 kl. 10:11
Af Christina Quist
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De seneste år har der været fulde huse, når Holbæk Kommune har inviteret til borgermøde om kommunens budget for det kommende år. Men borgernes lyst til at blande sig i kommunens økonomi er tilsyneladende forduftet.

Fremmødet var nemlig ikke særligt stort, da der torsdag aften var borgermøde i Kuben i Holbæk. Trak man politikere og embedsmænd fra, sneg deltagertallet sig op i nærheden af 20 borgere.

Årsagen til de mange ledige stole kan være, at Holbæk Kommunes økonomi har det bedre. Det betyder, at der næste år ikke skal laves de store besparelser, borgere og kommunens medarbejdere har oplevet de seneste år. Det kan også spille ind, at det i modsætning til sidste år ikke er valgår, og nu fremstår politikerne desuden enige på mange punkter - særligt i forhold til de store linjer i næste års budget.

Et skridt på vejen
De fremmødte borgere og de borgere, som så mødet via kommunens Facebook-side, fik havde mulighed for at stille spørgsmål til politikerne. Og det var tydeligt, at aftenens første tema - folkeskolen - stadig optager mange.

Udover skoleområdet blev der blandt andet også spurgt ind til, hvad politikerne vil gøre for at udvikle lokalområderne og tiltrække flere tilflyttere.

Der blev snakket om at stoppe brugen af pesticider på kommunal jord, og at de ældre skal have mere rengøring.

Hvor mange af disse politiske ønsker, der går i opfyldelse, finder borgerne ud af senest den 10. oktober, hvor budgettet endeligt vedtages.

Læs mere om borgermødet i dagbladet Nordvestnyt fredag.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk