19. januar 2019
Anette Oxenbøll sætter gang i Jyderup, lørdag den 16. juni klokken 10.15. Pr-foto
gallery icon

Se billedserie

Anette Oxenbøll sætter gang i Jyderup, lørdag den 16. juni klokken 10.15. Pr-foto
Foto:
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bakkesangerinde sætter gang i Jyderup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bakkesangerinde sætter gang i Jyderup
Holbæk - 13. juni 2018 kl. 13:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bakkesangerinden Anette Oxenbøll sætter gang i Jyderup, når hun træder op på »gang i Danmarks« transportable scene, lørdag den 16. juni klokken 10.15- 11.00.

De dejlige sangerinder fra Bakken har underholdt danskerne i 130 år. De fleste har hørt om Bakkesangerinderne, men langt fra lige så mange har oplevet dem »live«. Nu er chancen der uden, at man behøver at tage turen til Klampenborg. Ud over at være en skøn sangerinde er Anette Oxenbøll også et brag af en humørbombe.

På Jyderup Erhvervsforenings initiativ kan alle se med, når konceptet »Gang i Danmark« stopper i Jyderup, hvor Anette optræder i et af sine mange flotte og farverige bakkesangerindekostumer sammen med sin pianist. Hun synger et udvalg af viser og sange, krydret med humor, pikant charme og smittende vitalitet. Publikum kan glæde sig til en lørdag formiddag, med et forrygende flot indslag og masser af gode grin.

Arrangementet afholdes på Bibliotekspladsen ved Skarridsøsalen. Jyderup Boldklub sælger spiselige og drikkelige forfriskninger på dagen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk