28. juli 2021
Kullegaard A/S har deltaget i det rådgiverteam, som har stået for forvandlingen af den gamle centralpostbygning til hotel.
Kullegaard A/S har deltaget i det rådgiverteam, som har stået for forvandlingen af den gamle centralpostbygning til hotel.
Foto: Felix Gerlach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Arkitekter er med i kapløb om flot pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arkitekter er med i kapløb om flot pris
Opdateret 21. juni 2021 kl. 09:48
Holbæk - 21. juni 2021 kl. 09:46

Arkitektfirmaet Kullegaard A/S med hovedkontor i Holbæk er med i kapløbet om Mipim Awards.

Det handler om hotel ­Villa Copenhagen, det nyrenoverede hotel, der er indrettet i den gamle centralpostbygning i hjertet af København for Strawberry Properties. Holbæk-firmaet er en del af det samlede rådgiverteam og har blandt andet bidraget med ekspertise inden for historisk byggeri i forbindelse med bygningens tagrenovering.

Desuden har Kullegaard A/S varetaget projektering og tilsyn i forbindelse med en samlede renovering. Det er sket i et tæt samarbejde med det svenske arkitektfirma Krook& Tjäder AB, der har stået for udvikling og design af hotellet, samt den norske entreprenør HENT.

Prisen uddeles i september

- Vi er utrolig stolte over at have været med i tilblivelsen af Villa Copenhagen. Gennem konstruktiv dialog har vi skabt et helt unikt projekt, og vi håber selvfølgelig på, at projektet går hele vejen, siger Kasper Kullegaard, administrerende direktør hos Kullegaard A/S i en pressemeddelelse.

Vinderne bliver offentliggjort 8. september i Autitorium Debussy i Palais des Festivals i Cannes. Villa Copenhagen er nomineret med blot fire andre projekter i kategorien bedste hotel- og resort-projekt. Teamet bag den historiske transformation har forenet bygningens oprindelige arkitektoniske udtryk med en ambition om at skabe et moderne hotel, der er en vibrerende ny del af byen, som matcher Nyhavn i den anden ende af det indre København.

Villa Copenhagen indeholder cirka 390 værelser, flere forskellige restaurant- og barkoncepter, en konferencesal på 1200 kvadratmeter, hævede gårdrum, grønne haver og pool på taget. Både gæster på hotellet og forbipasserende er velkomne.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk