21. september 2020
Julekoncerten med Anne Dorte Michelsen bringer hende og publikum tilbage til dengang... PR-foto.
Julekoncerten med Anne Dorte Michelsen bringer hende og publikum tilbage til dengang... PR-foto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anne Dorte Michelsen husker tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anne Dorte Michelsen husker tilbage
Holbæk - 08. december 2019 kl. 20:00
Af Elisa Hauerbach
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ved julekoncerten med Anne Dorte Michelsen får publikum mulighed for at se ind bagved sangene, og lytte til nogle af historierne bag dem.

Det er ligefremt, lattermildt og længselsfuldt, når Anne Dorte Michelsen går helt alene på scenen med sit klaver og sin guitar og fortæller sin egen og musikkens historie fra engang på en villavej vest for Århus og til i dag, hvor sangene stadig melder sig, og vil skrives og synges, som altid.

Det er Sidesporets Musikklub, der arrangerer koncerten »Jeg vil huske...«, som afholdes søndag den 8. december klokken 20.00 - 22.30.

Anne Dorte Michelsens nye show fører publikum helt tilbage til 60'erne, hvor hun som 8-årig første gang satte sine små fingre på onkel Mogens' aflagte klaver og skrev en sang.

Derfra fortsætter det videre igennem pubertetens drømme, længsler og guitarspil og frem til de store hits med Tøsedrengene, den lange solokarriere, både herhjemme og i udlandet, og den overraskende succes med husmorgruppen Venter på far. Showet når helt frem til i dag med nye sange bl.a. fra hendes seneste soloalbum: De voksnes rækker.

Der er mulighed for at købe musikmenu på Hotel Sidesporet. Spisningen starter klokken 18.00 og skal forudbestilles. Mere info og billetter findes på www.sidesporet.dk

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk