18. december 2017
To mænd på 48 og 55 år nægter sig skyldige i rufferi, når sagen mod dem begynder ved Retten i Holbæk onsdag i næste uge. Foto: Jan Holm
To mænd på 48 og 55 år nægter sig skyldige i rufferi, når sagen mod dem begynder ved Retten i Holbæk onsdag i næste uge. Foto: Jan Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anklage: Mænd drev bordel i flere byer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anklage: Mænd drev bordel i flere byer
Holbæk - 18. marts 2017 kl. 08:50
Af Morten D. Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gennem en periode fra efteråret 2013 til december 2014 drev to mænd på 48 og 55 år bordeller med flere kvinder ansat på tre forskellige adresser i Regstrup, Holbæk og Roskilde.

arrow Læs også: To mænd drev bordeller på Sjælland: Nu er dommen faldet

I de to større byer er det sket fra værelser på henholdsvis et hotel og et motel.

Det mener i hvert fald anklagemyndigheden ved Midt- og Vestsjællands Politi, der har rejst tiltale mod de to mænd fra Vipperød og Holbæk, for overtrædelse af straffelovens rufferi-bestemmelse.

Begge mænd nægter sig skyldige, oplyser deres respektive forsvarsadvokater, Kaj Høj og Henrik Stagetorn.

Den 48-årige mand fra Vipperød er tiltalt for at have drevet bordel på en adresse i Regstrup. Ifølge anklageskriftet har to navngivne kvinder samt flere andre uidentificerede kvinder haft »adskillige seksuelle forhold til et større antal kunder« mod betaling eller løfte om betaling.

Den 48-årige skal også i samarbejde med den 55-årige mand have drevet bordel med de nævnte kvinder samt flere uidentificerede kvinder fra et hotel i Holbæk samt et motel i Roskilde i 2013 og 2014..

Den 55-årige er tiltalt efter en lidt anden bestemmelse om rufferi, fordi han som ejer og/eller daglig leder af hotellet i Holbæk samt motellet i Roskilde skal have lejet værelserne ud til to navngivne kvinder samt flere andre kvinder, som politiet ikke har kunnet sætte navn på.

Også i det forhold er det sket med henblik på, at kvinderne skulle tage sig betalt for seksuelle ydelser, mener anklagemyndigheden.

Retssagen begynder i Holbæk onsdag den 22. marts.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk