29. marts 2020
Majbritt Plougmann har ansvaret for familiens smørrebrødsforretning, som er leveringsdygtig i meget mere end håndmadderne og det højtbelagte smørrebrød. Foto Jette Bundgaard.
gallery icon

Se billedserie

Majbritt Plougmann har ansvaret for familiens smørrebrødsforretning, som er leveringsdygtig i meget mere end håndmadderne og det højtbelagte smørrebrød. Foto Jette Bundgaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anden generation er på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anden generation er på plads
Holbæk - 17. februar 2020 kl. 20:30
Af Jette Bundgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Anden generation af familien Plougmann er på plads i den lille men populære Labæk Smørrebrød, hvor det er Majbritt Ploughmann, 24 år, som har det daglige ansvar.

Hendes forældre, Rikke og Mikael Plougmann, fra Regstrup er travle mennesker med forstand på god mad. De ejer både den populære Uglekro i Regstrup og Labæk Smørrebrød i Holbæk.

Da avisen kigger forbi, er Rikke Plougmann et smut i Holbæk for at give sin datter en hånd. Det er ved middagstid, der er mad, som skal leveres, og kunderne strømmer til efter smørrebrød og sandwich.

Labæk Smørrebrød har for nylig fået den populære Dagens Ret tilbage. Den leveres hjem til kunderne, der for det meste er ældre mennesker.

- Det er god gammeldagsmad og lidt nyfortolkninger, som de ældre selv beder om, fortæller Majbritt Plougmann, der nævner krebinetter og boller i karry som nogle af de mest populære retter. - Hver fjortende dag er der stegt flæsk men ellers et stort udvalg af de gode, danske retter, siger hun.

Foruden håndmadderne, det højt belagte smørrebrød og sandwich leverer Labæk Smørrebrød også maden til firmaarrangementer, møder, receptioner og kurser.

Skulle man få brug for nogle lidt kunstneriske udgaver af det højtbelagte smørrebrød, er Majbritt Ploughmann også leveringsdygtig, for nylig lavede hun sine første valentinshjerte-smørrebrød. En romantisk idé som også kan bruges til andre gode anledninger igennem året.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk