2. juni 2020
I 2020 stiger prisen på  renovation med 496 kroner. Året efter stiger den knap så meget, håber Fors A/S. Foto: Jørgen Juul
I 2020 stiger prisen på renovation med 496 kroner. Året efter stiger den knap så meget, håber Fors A/S. Foto: Jørgen Juul
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Affaldspris kan runde 3000 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Affaldspris kan runde 3000 kroner
Opdateret 03. oktober 2019 kl. 13:19
Holbæk - 03. oktober 2019 kl. 12:10
Af Agner Ahm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

496 kroner mere pr. år. Det er den takststigning, som Holbæk Kommunalbestyrelse har godkendt for affaldshåndteringen i 2020.

Året efter kommer der en ny stigning, men her håber forsyningsselskabet Fors A/S, at man kan nøjes med et noget mindre beløb oven i regningen.

I 2021 er det dog temmelig sandsynligt, at en familie i eget hus må betale noget i omegnen af 3000 kroner om året for at komme af med affaldet - et betragteligt prishop i forhold til i år, hvor prisen er 2261 kroner.

Regnestykket, som ligger bag takststigningen, er temmelig kompliceret.

Og foreløbig ligger det kun fast, at prisen i det kommende år stiger med knap 500 kroner. Hvad prisen bliver året efter, er der ikke sat tal på.

- Men den model, som Holbæk Kommune har godkendt, handler basalt om at fordele stigningen over to år, forklarer Annette Vangslev, som er affaldschef i Fors A/S.

Så kunne man umiddelbart tro, at taksten ville stige med yderligere 500 kroner i 2021. Men det er langt fra givet - i hvert fald håber Fors, at man kan nøjes med en mindre stigning.

Hvorfor stiger prisen? Få forklaringen i torsdagens udgave af Nordvestnyt.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk