28. september 2020
En 32-årig bilist kan se frem til en stribe sigtelser, efter at han onsdag i høj fart kørte ind i muren til Jyderup Fysioterapi. 				Foto: Skadestedsfotograf.dk ? Johnny D Pedersen
En 32-årig bilist kan se frem til en stribe sigtelser, efter at han onsdag i høj fart kørte ind i muren til Jyderup Fysioterapi. Foto: Skadestedsfotograf.dk ? Johnny D Pedersen
Foto: Johnny D Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 32-årig bilist bragede ind i husmur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

32-årig bilist bragede ind i husmur
Holbæk - 13. august 2020 kl. 11:11
Af Margit Pedersen

Et stort hul i husmuren, en ødelagt bil og en stribe sigtelser blev resultatet af en 32-årig mands kørsel onsdag aften.

I høj fart ifølge jyderuppere på Facebook mistede han herredømmet på Holbækvej og bragede ind i husmuren hos Jyderup Fysioterapi.

Det skete ved 19.30-tiden, og ud over en beskadiget mur måtte Seas-NVE reparere et ødelagt el- og fiberskab, og en radiator blev slynget gennem lokalet.

Efter sammenstødet med Jyderup Fysioterapi fortsatte bilen, men stoppede få meter længere henne ud for bageren.

En patrulje fra Midt- og Vestsjællands Politi skønnede, at den 32-årige mand fra Jyderup var påvirket af spiritus, og han sigtes for spirituskørsel.
Han blev også testet for narkotika i blodet, da politiet fandt 1,5 gram amfetamin i bilen - det giver en sigtelse for besiddelse af narkotika.

Desuden vil han blive sigtet for at køre bil uden gyldigt førerbevis, da han er frakendt kørekortet på grund af spirituskørsel.

Ingen kom til skade, men bilen måtte bugseres væk.

På Facebook har flere kommenteret uheldet og peger på, at der køres ræs blandt andet på Holbækvej. Nogle mener også, at bilen, der kørte ind i husmuren, er kendt for at køre meget for stærkt.

Midt- og Vestsjællands Politi kan ikke på nuværende tidspunkt oplyse, om der er blevet kørt for stærkt, og at det kan være en medvirkende årsag til, at han mistede herredømmet på den lige vej ud for Jyderup Fysioterapi.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk