25. februar 2020
Små børn slider ikke på tøjet og vokser hurtigt fra det og deres legetøj. I stedet for at sælge det på nettet eller forære væk kan man leje en reol og sælge det i Ditte Buurs Børnekram i Holbæk Mega Center. Så skal der ikke tages billeder til nettet, besvares spørgsmål, for købere kan se og mærke på tøj og ting, ikke pruttes om pris eller bruges tid på at vente på folk.  Foto: Børnekram
Små børn slider ikke på tøjet og vokser hurtigt fra det og deres legetøj. I stedet for at sælge det på nettet eller forære væk kan man leje en reol og sælge det i Ditte Buurs Børnekram i Holbæk Mega Center. Så skal der ikke tages billeder til nettet, besvares spørgsmål, for købere kan se og mærke på tøj og ting, ikke pruttes om pris eller bruges tid på at vente på folk. Foto: Børnekram
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 288 reoler venter på at blive fyldt op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

288 reoler venter på at blive fyldt op
Holbæk - 23. august 2019 kl. 15:48
Af Margit Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ideen opstod, da Ditte Buur for halvandet år siden fik en søn og opdagede, hvor meget tøj og mange ting, der hurtigt blev for småt og skiftet ud. Det meste var og er for godt til at blive smidt ud, så 7. september åbner hun Børnekram i Holbæk Mega Center. Her venter 288 reoler på at blive fyldt op, når butikken er gjort helt klar.

- Jeg tror, mange som mig har shoppet løs til ønskebarnet. Det samme har bedsteforældre, og langt fra alt når at blive brugt. I de første år slides tøjet ikke, før det er for småt. Jeg har købt meget på nettet og ved, der er masser af gode brugte ting, forklarer Ditte Buur.

Børnekram er et loppesupermarked efter finsk model, hvor folk via nettet booker en reol, registrerer deres varer, møder op, fylder på hylder, prismærker og går hjem.

Ditte Buur står for salget, og penge fra salg går automatisk ind på lejers konto.

Det er nemt, og det har andre også fundet ud af. Men Ditte Buur er sikker på, der er kunder nok til hendes Børnekram og Børneloppen i Holbæk Slotscenter, som åbner 31. august. Holbæk har et stort opland, og flere og flere går ind for genbrug.

I forvejen er der Kram &Co i Megacentret, forskellen er, at i Børnekram sælges kun tøj og tilbehør til børn, legetøj og udstyr som barnevogne og kravlegårde. Og indretningen bliver børnevenlig blandt andet med legeområde.

- Jeg har planlagt Børnekram i et år og fundet placeringen i Holbæk Mega Center, hvor der er stor gennemstrømning af kunder til centrets mange butikker, siger Ditte Buur til Nordvestnyt fredag.

Der bliver åbent alle ugens dage, og hun regner med at ansætte et par medarbejdere. Hun har erfaring som selvstændig med blomsterbutik i Svinninge i fire år. Den lukkede hun i maj.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk