6. august 2020
En 27-årig mand kom mandag ikke hjem fra andejagt på Holbæk Fjord. Efter en eftersøgning blev han fundet i vandet kl. 0.30 natten til tirsdag. Kl. 8.20 måtte lægerne på Rigshospitalet erklære ham død.
En 27-årig mand kom mandag ikke hjem fra andejagt på Holbæk Fjord. Efter en eftersøgning blev han fundet i vandet kl. 0.30 natten til tirsdag. Kl. 8.20 måtte lægerne på Rigshospitalet erklære ham død.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 27-årig andejæger er død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

27-årig andejæger er død
Opdateret 23. januar 2018 kl. 10:21
Holbæk - 23. januar 2018 kl. 10:11
Af Fleur Sativa
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 27-årige mand, der natten til tirsdag blev fundet, efter han ikke kom hjem fra andejagt på Holbæk Fjord, er tirsdag morgen blevet erklæret død.

Manden kom fra Vanløse, og de pårørende er underrettet.

arrow Læs også: Udstyr kan redde liv i koldt vand

Beredskab og politi fandt den 27-årige mand klokken 0.30 natten til tirsdag, efter han klokken 19.11 mandag var blevet efterlyst af familien, da han ikke var kommet hjem til aftensmad som planlagt.

Familien havde senest haft kontakt med ham samme dag klokken 16.30 over mobiltelefon, og derfor iværksatte politiet straks en større eftersøgning.

Eftersøgningen var med assistance fra det lokale redningsberedskab og både redningshelikopter og både blev sat ind i området omkring Orø og Holbæk Inderfjord.

Fundet stærkt nedkølet

Den savnedes bil blev fundet på havnen i Holbæk, og under eftersøgningen blev hans jolle med personlige papirer i fundet fortøjret ved øen Lindholm syd for Orø.

Men på trods af de fund forsatte eftersøgningen med uformindsket styrke, hvor man ledte efter manden i de områder, hvor jægere naturligt ville lave andejagt.

Da en redningshelikopter fandt den 27-årige i vandet, var han i live, men stærkt nedkølet. Derfor blev han hastigt fløjet til Rigshospitalet.

Men trods intensiv behandling i løbet af natten måtte lægerne opgive. På grund af den kraftige nedkøling blev han erklæret død tirsdag morgen kl. 08.20.

Midt- og Vestsjællands Politi vurderer, at han havde ligget i vandet i mange timer, da han blev fundet.

Den 27-årige skal nu rutinemæssigt undersøges nærmere i et forsøg på at få klarlagt omstændighederne, der anses for at være en ulykke.

arrow Efterlyst andejæger er fundet og bragt til Rigshospitalet
23. januar 2018 kl. 01:45 Opdateret: kl. 20:46
arrow Politi og redningsfolk leder efter andejæger
22. januar 2018 kl. 20:09 Opdateret: kl. 20:09
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk