11. december 2017
Politiet vil gerne i kontakt med personer , der kan bidrage med oplysninger om røveriforsøget ved Ladegårdsparken i Holbæk. (Arkiv)
Politiet vil gerne i kontakt med personer , der kan bidrage med oplysninger om røveriforsøget ved Ladegårdsparken i Holbæk. (Arkiv)
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 26-årig kvinde på sti slået ned uden varsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

26-årig kvinde på sti slået ned uden varsel
Holbæk - 18. april 2017 kl. 11:00
Af Lisbeth A. Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En forslået, 26-årig kvinde fra Holbæk anmeldte lørdag kort før klokken 21, at hun var blevet overfaldet af en mand, der forlangte at få hendes telefon og pung udleveret.

Hun havde i tidsrummet fra klokken cirka 18 til 18.30 gået en tur på Vandtårnsstien ved Ladegårdsparken i Holbæk i retning mod Peder Billesvej, da hun mødte en fremmed mand, der gik den modsatte vej. Uden varsel slog manden den 26-årige i ansigtet, så hun faldt omkuld, da de passerede hinanden. Samtidig forlangte han at få hendes mobiltelefon og pung udleveret.

Offeret fornemmede, mens hun lå på jorden, at der kom andre gående på stedet. Manden stak derpå af i løb i ukendt retning og uden udbytte. Kvinden beskriver overfaldsmanden som 20-30 år, 170-180 centimeter høj og almindelig af bygning. Han talte dansk og var iført sort hættetrøje med hætten trukket ned.

Efter overfaldet, der af Midt- og Vestsjællands Politi anses for at være et røveriforsøg, gik kvinden hjem til en veninde for at sunde sig, hvorefter hun anmeldte episoden til politiet.

Lokalpolitiet i Holbæk på telefon 114 hører gerne fra personer, der har oplysninger om gerningsmanden, eller som har været i området på gerningstidspunktet.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk