18. september 2020
Martin Ruus har 25 års jubilæum og bliver fejret ved en reception, fredag den 23. august. 

Fotos: Elisa Hauerbach
gallery icon

Se billedserie

Martin Ruus har 25 års jubilæum og bliver fejret ved en reception, fredag den 23. august. Fotos: Elisa Hauerbach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 25 år hos Autogården

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

25 år hos Autogården
Holbæk - 14. august 2019 kl. 19:57
Af Elisa Hauerbach
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jyderup: Omkring den 20. august er det 25 år siden at Martin Ruus trådte ind hos Autogården i Jyderup, for at starte nyt job som mekaniker.

- Vi fejrer Martin ved en reception i Jyderup Sognegård, fredag den 23. august klokken 13.00-17.00, siger hans arbejdsgiver Finn Hansen, der selv har haft Autogården på Industrivej 6 i 47 år.

En hurtig hovedregning vil afsløre at Martin Ruus, der 46 år gammel, ikke har haft mange ansættelser ud over den nuværende.

- Jeg stod i lære hos Toyota i Kirke Hyllinge og var efter min læretid et smut forbi Statoil i Kalundborg. Da jeg en dag kørte rundt og søgte job, manglede de en her, så jeg blev ansat. Det har jeg aldrig fortrudt, for vi har det godt her. Jeg bestemmer selv, hvordan opgaverne skal løses i hverdagen og snakker med kunderne om deres biludfordringer. Det er rart at have meget frihed under ansvar, så længe jeg passer mit arbejde, og det gør jeg med glæde, siger jubilaren.

Volvoeksperter
På værkstedet var det primært Volvo, man reparerede og servicerede, dengang han startede, men sådan er det ikke længere. Nu er det 60 procent Volvo og resten er alle mulige andre mærker, som skal have opmærksomhed.

Martin fortæller at han holder sig ajour med udviklingen i branchen. Hvor man før i tiden havde mekanisk styrede biler, er bilerne i dag i langt højere grad elektronisk styret.

- Jeg interesserer mig for at følge med og jeg deltager på alle relevante kurser om de forskellige emner, så jeg kan hjælpe kunderne bedst muligt. Jeg har jo min faglige stolhed og synes det er vigtigt at være opdateret, siger han.

Han kan alt - siger chefen
Og, det er ikke kun Martin Ruus, som er tilfreds med sin arbejdsplads og sine opgaver. Hans chef, Finn Hansen, er meget glad for Martins indsats i hverdagen og beskriver det kort og klart:

- Martin kan alt og det han ikke ved, undersøger han. Jeg er meget glad for at have ham her, for han er stabil, selvstændig og yderst vellidt af kunderne. Han er også altid klar til at hjælpe, hvis nogle af byens andre værksteder står og skal låne værktøj eller har et andet problem, for her i byen anser vi os ikke for at være konkurrenter, men kollegaer.

Martin Ruus nikker samstemmende til chefens ord og tilføjer at det netop er vigtigt, man kan følge med og bistå hinanden, når udviklingen går så stærkt i branchen.

- Her hos os satser vi på ærlighed og på at holde en fornuftig pris. Det har vi gjort i mange år og derfor har vi mange trofaste kunder, siger mekanikeren, der privat er gift og har tre børn på henholdsvis 13, 16 og 20 år. I sin fritid kan han blandt andet godt lide at tage ud og fiske - i og omkring Kalundborg, hvor han bor.

Rivende udvikling
Bilerne har dog hans overordnede opmærksomhed og det er derfor naturligt at næsen ofte begraves i et eller flere motormagasiner.

- Fremtidens biler vil i højere grad være drevet af el og især brint, men der vil være hybrid, diesel og benzinbiler i mange år fremover. Det er ikke lige fra dag til dag man ændrer på det, men udviklingen går heldigvis i en mere miljørigtig retning og det er godt, pointerer han.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk