28. maj 2020
Alsang i Strandparken i Holbæk onsdag aften med bandet Folkeklubben og en række lokale kor. Foto: Morten D. Christensen
gallery icon

Se billedserie

Alsang i Strandparken i Holbæk onsdag aften med bandet Folkeklubben og en række lokale kor. Foto: Morten D. Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 1800 sang fællesang og hørte Folkeklubben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

1800 sang fællesang og hørte Folkeklubben
Holbæk - 13. juni 2018 kl. 22:19
Af Morten D. Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Alt gik op i en højere enhed, da der onsdag aften var alsang i Strandparken i Holbæk.

Anslået omkring 1800 mennesker nød en relativt mild sommeraften på medbragte tæpper eller havestole, mens de sang med på nogle af de mest kendte og elskede danske sange som »I Danmark er jeg født« og »Jeg ved en lærkerede«.

På scenen, med Holbæk Fjord og Tuse Næs som kulisse, skiftedes Jyderup Sangkor, Holbæk Sangkor, Sangskaderne, Gospelkoret Uprising, Osted Efterskoles kor og ikke mindt forældre- og børnekor fra Holbæk Kulturskole til at føre an på de smukke sange, mens publikum kunne synge med - godt hjulpet af den omdelte hæfte med teksterne til alle sangene.

Senere gik aftenens hovednavn, det populære band Folkeklubben, på scenen med nogle af deres egne sange, der er dybt forankret i netop den danske sangskat.

Alt bundet sammen af aftenens konferencier, Per Krøis Kjærsgaard, selv tekstforfatter og samtidig forstander på Osted Fri- og Efterskole.

Alsang i Strandparken er et nyt tiltag, men står på skuldrene af tidligere års Sommeraftener i Strandparken, hvor blandt andet Copenhagen Phil og Den Kongelige Ballet har optrådt.

Christian Frank, leder af Holbæk Kulturskole, der er arrangør på vegne af Holbæk Kommune og en række sponsorer, var efterfølgende meget tilfreds.

- Vi havde håbet, at der ville komme mange mennesker, og at de ville synge med. Begge dele blev til fulde opfyldt, og jeg tror ikke kun, det skyldes det gode vejr. Dét med at synge sammen i fællesskab rammer ind i tidsånden, lød Christian Franks vurdering.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk