22. september 2019
Mathis Vincent Davidsen og hans mentor Lotte Riisholt vandt en pris ved Dansktop Prisen Herning 2019 i lørdags. Foto: Gregers Overvad
Mathis Vincent Davidsen og hans mentor Lotte Riisholt vandt en pris ved Dansktop Prisen Herning 2019 i lørdags. Foto: Gregers Overvad
Foto: GREGERS OVERVAD
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 16-årig holbækker sejrede i Boxen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

16-årig holbækker sejrede i Boxen
Holbæk - 25. marts 2019 kl. 09:13
Af Christina Quist
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag aften blev dansktoppens kunstnere hyldet i Jyske Bank Boxen i Herning. Det skete ved Dansktop Prisen 2019, hvor der blev uddelt ni priser. En af dem gik til 16-årige Mathis Vincent Davidsen fra Holbæk og hans mentor Lotte Riisholt. De vandt prisen »Mig og min mentor«.

Talentkonkurrencen »Mig og Min Mentor« blev afgjort af de 6300 publikummer, som var til stede i Boxen. Her gik Mathis Vincent Davidsen på scenen og sang "Da singlerne blev støvet af«, og det gjorde han så godt, at han vandt over de to andre deltagere i konkurrencen.

Ifølge Lotte Riisholt fik Mathis Vincent Davidsen med sin optræden publikum op fra stolene, ligesom de klappede og sang med.

- Han gjorde det så godt. Det var så fedt, at han bare gik på med krum hals, og alle de ting, vi har øvet de seneste to måneder, faldt bare i hak. Mathis tog alle med storm, og han smilede og nød det i fulde drag, selvom han havde sommerfugle i maven og drejede 30 gangen rundt om sig selv, inden han gik på, fortæller Lotte Riisholt, som fik tildelt mentorrollen i januar.

Sangen, som Mathis Vincent Davidsen optrådte med, havde Lotte Riisholt skrevet til ham. Musikken blev komponeret af en tidligere vinder af "Mig og min mentor", nemlig Michael Korup Sørensen. Sangen er skrevet på baggrund af en historie, som Mathis Vincent Davidsen har fortalt Lotte Riisholdt, og den handler om unge, der sidder og hygger med deres musik og så pludselig kommer i tanke om den gamle grammofon på loftet og en masse gamle dansktopsingler fra 70'erne.

- Som hans mentor er jeg revnende stolt af ham. Og jeg måtte blinke et par ekstra gange, da han vandt. Han har taget alle med storm, og alle i branchen synes, han er så pragtfuldt, fortæller Lotte Riisholt, som vil fortsætte med at se Mathis Vincent Davidsen fremover.

- Vi er blevet venner. Og jeg har sagt til ham, at han altid kan ringe, hvis han har brug for hjælp, fortæller Lotte Riisholt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk