1. december 2020
Salget af de 42 parcelhusgrunden i den sydlige del af Vipperød bliver nu for alvor skudt i gang. Der har dog på forhånd været så god interesse, at en tredjedel af grundene er reserveret.
Salget af de 42 parcelhusgrunden i den sydlige del af Vipperød bliver nu for alvor skudt i gang. Der har dog på forhånd været så god interesse, at en tredjedel af grundene er reserveret.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 15 af 42 byggegrunde er reserveret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

15 af 42 byggegrunde er reserveret
Holbæk - 18. maj 2020 kl. 18:34
Af Kaj Ove Jensen

I weekenden blev der sat skelpæle og til salg-skilte op på udstyknin­gen i Frugtparken Syd i Vipperød. Dermed skydes der nu for alvor gang i salget af de 42 parcelhusgrunde.

Men allerede inden det sker, er 15 af grundene reserveret.

- Vi sender købsaftaler ud til de 15 i denne uge. Vi regner med overtagelse pr. 1. oktober, fortæller ejendomsmægler Jesper Jensen, Danbolig Holbæk.

Den forventede overtagelse 1. oktober er betinget af, at der er solgt nok i hver af de fire delområder, som udstykningen er inddelt i. Desuden kræver det, at sommeren ikke bliver for våd til at få gjort byggemodningen færdig.

Jesper Jensen venter, at der med den nuværende interesse i hvert fald i etape et og to vil være solgt nok til, at der bliver byggemodnet. Og måske byggemodnes hele arealet i samme ombæring.

- Da jeg satte skilte op i weekenden, kom der folk ind og kiggede på grunde. Det var ikke nogle, der havde reserveret, men de havde ventet på, at grundene blev sat til salg, forklarer Jesper Jensen.

Rækkehusene kommer senere

Udstykningen er afgrænset af Kildevangsvej mod nord, af Nygårdsvej mod syd Roskildevej mod øst og jernbanelinjen mod vest. Den første etape ligger op mod Kildevangsvej.

Lokalplanen blev vedtaget af Holbæk Kommunalbestyrelse i september 2019. I både den østlige og den vestlige side er der plads til rækkehuse, cirka 40 i alt, men de opføres formentlig først på et senere tidspunkt.

Når det gælder parcelhusgrundene, er der fremvisning på arealet søndag den 24. maj klokken 14.30-15.30. Det kræver dog forudgående tilmelding på grund af corona-situationen.

Grunde sælges uden byggepligt

Priserne på grundene i Frugtparken Syd begynder ved 600.000 kroner.

Køberne forpligter sig ikke til at bruge et bestemt byggefirma.

Der er ikke nogen tidsfrist for, hvornår grunden skal være bebygget.

Forslaget til en lokalplan for området var i høring i marts-maj 2019.

Efter en del indsigelser mod højden blev forslaget ændret, så der er i den endelige lokalplan kun tillades én etage for parcelhusenes vedkommende.
Rækkehusene må stadig opføres i to etager.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk