24. januar 2021
Politiskolen holdt i sidste uge dimission for 296 nye betjente. 27 af dem er blevet ansat i Midt- og Vestsjællands Politi. Foto: Kenn Thomsen
Politiskolen holdt i sidste uge dimission for 296 nye betjente. 27 af dem er blevet ansat i Midt- og Vestsjællands Politi. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 10 nye politibetjente til Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

10 nye politibetjente til Holbæk
Holbæk - 06. november 2018 kl. 12:59
Af Lars Kimer

Fra 1. november har hele 27 betjente fået et ansættelsesbrev fra Midt- og Vestsjællands Politi. 10 af dem starter i Holbæk.

- Det vil gøre en stor forskel, siger politidirektør Svend Larsen.

- Vi har en stor opgave hver dag med at skabe tryghed og at være der for at hjælpe borgerne i Midt- og Vestsjælland. Det er ingen hemmelighed, at vi har været hårdt presset i en periode på grund af terrortruslen og opgaverne ved grænsen. Og derfor er det utrolig dejligt at få friske kræfter ind, der kan være med til at løfte vores mange opgaver. Vi får rigtigt mange unge betjente ud på gaden, hvor de bliver en del af vores allerede meget stærke hold her i kredsen, siger han.

Nogle af de nye betjente afløser folk, der er gået på pension. Men de mange nye betjente dækker også over, at Midt- og Vestsjællands Politi over de næste år får lidt flere betjente.

En af dem, der har fået fast job hos politiet, er 25-årige Johan Breinbjerg, der nu glæder sig til at gøre en forskel for borgerne.

- Jeg har glædet mig længe til at blive politibetjent i Midt- og Vestsjællands Politi. Jeg har i mange år gået og ventet på, at jeg for alvor kunne komme til at gøre en forskel i det job, jeg skal have resten af livet, siger han.

Både Johan Breinbjerg og de 26 andre nye betjente kender allerede politikredsen rigtig godt, fordi de har været i praktik her i løbet af uddannelsen.

- Det er en stor fordel for os, at vi kender kredsen, så vi allerede har et forhold til de borgere, vi kommer ud til. På den måde kan vi lettere samarbejde og løse opgaverne, fordi vi kender hinanden, siger han.

Størstedelen af de nyansatte betjente er desuden opvokset i kredsen, og derfor har det været nærliggende for dem også at havne i netop Midt- og Vestsjællands Politi.

Af de 27 nyansatte betjente starter ni i Roskilde, 10 i Holbæk og otte i Køge.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk