3. juli 2020
Formand for Sport-, Fritid- og Kulturudvalget, Nadja Maria Hageskov (K) delte kage ud efter hun havde sunget for på »I dag er svømmehallens fødselsdag«. 		             Foto: Lars Sandager Ramlow
gallery icon

Se billedserie

Formand for Sport-, Fritid- og Kulturudvalget, Nadja Maria Hageskov (K) delte kage ud efter hun havde sunget for på »I dag er svømmehallens fødselsdag«. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: Svømmehal gik i kage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: Svømmehal gik i kage
Opdateret 15. oktober 2019 kl. 15:30
Hørsholm - 15. oktober 2019 kl. 14:42
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hørsholm Svømmehal fejrede tirsdag sin 40 års fødselsdag med aquadance, udspring, konkurrencer og naturligvis... kage. Det skriver Frederiksborg Amts Avis onsdag.

- Selvfølgelig skal svømmehallen fejres, når den nu har 40 års fødselsdag. Det er vigtigt, at fejre små og store glæder i livet... især her i disse sparetider. Derudover har vi en supergod og meget populær svømmehal, der både benyttes af de godt 1400 medlemmer af svømmeforeningen, men også til skolesvømning, senioridræt, aqua-jogging, af morgenbadere og naturligvis af offentligheden.

Sådan lød det på bassinkanten fra formanden for Sport-, Fritid- og Kulturudvalget, Nadja Maria Hageskov (K), inden hun sang for med »I dag er det svømmehallens fødselsdag« og delte kage ud.

Forinden havde livredder Cristina Gonzales stået for aquadance, der havde været konkurrence om at lave den største »bombe« i vandet og Martin Bundgaard og Philip Unold fra Hørsholm havde givet eksempler på udfordrende udspring fra tre- og fem-metervippen.

I anledning af fødselsdagen var der hele tirsdagen igennem gratis entré.

Video af: Søren Strand

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?