15. december 2017
Nadja Maria Hageskov (K), der er formand for Sport-, Fritid- og Kulturudvalget, ses her ved åbningen af de fleksible sale i Trommen. Foto: Allan Nørregaard
Nadja Maria Hageskov (K), der er formand for Sport-, Fritid- og Kulturudvalget, ses her ved åbningen af de fleksible sale i Trommen. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udvalgsformand: God start for biograf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udvalgsformand: God start for biograf
Hørsholm - 19. maj 2017 kl. 09:11
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

17 gæster pr. film i løbet af biografen i Trommens første måned. Det lyder ikke prangende, men det er ifølge Nadja Maria Hageskov (K), formand for Sport-, Fritid- og Kulturudvalget, slet ikke så dårligt.

- Der er allerede mange mennesker, der har været i biografen i løbet af den første måned. Hvis man ser på antallet af solgte billetter, har 10 procent af kommunens borgere været i biografen. Det synes jeg ikke er dårligt, når man tager i betragtning, at der også har været helligdage ind i mellem med godt vejr, siger Nadja Maria Hageskov.

Hun peger desuden på, at ombygningen af Trommen ikke alene har skabt en biograffunktion.

- Der er meget fokus på de 17. gæster pr. forestilling, men man skal huske, at vi ikke har bygget om for at lave en biograf, men for at skabe mulighed for flere aktiviteter og for at få mere kultur for pengene. Vi har lavet fleksible sale med en biograffunktion, og jeg synes, det er rigtig vigtigt også at have den dimension med. Vi skulle alligevel have rykket inventaret ud af Kulturhuset for at lave fleksible sale, og biografdelen er bare en lille bonus i det store projekt, siger Nadja Maria Hageskov.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk