17. april 2021
Fritidshuset på Vestre Stationsvej 12 sendes nu i udbud og til salg. Køber har mulighed for både at indrette ejendommen fra 1924 til boliger, kontor, serviceerhverv, liberale erhverv og aktiviteter indenfor sundhedssektoren. Arkivfoto
gallery icon

Se billedserie

Fritidshuset på Vestre Stationsvej 12 sendes nu i udbud og til salg. Køber har mulighed for både at indrette ejendommen fra 1924 til boliger, kontor, serviceerhverv, liberale erhverv og aktiviteter indenfor sundhedssektoren. Arkivfoto
Foto: Morten Timm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udbudsrunde: Nu sættes Fritidshuset til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udbudsrunde: Nu sættes Fritidshuset til salg

Udviklingen af området Rungsted Kyst Station sættes nu for alvor i gang

Hørsholm - 28. februar 2021 kl. 09:25
Af Morten Timm

Den næsten 100 år gamle ejendom 'Fritidshuset' på Vestre Stationsvej 12 overfor Rungsted Kyst Station skal nu have et nyt liv og er af Hørsholm Kommune nu udbudt til salg.

arrow Læs også: Positiv udvikling i corona-år: Flere nye virksomheder og stort fald i konkurser

I en pressemeddelelse opfordrer Hørsholm Kommune potentielle købere at melde deres interesse og afgive tilbud på den gamle ejendom fra 1924.

Fritidshuset udbydes til salg, så der sikres en levende plads ved Rungsted Kyst Station samtidig med, at der holdes fast i de historiske kvaliteter," skriver kommunen i pressemeddelelsen.

Bevaringsværdig bygning

Fritidshuset og den tilhørende matrikel ønskes udviklet, så det understøtter visionen om at udvikle og bevare området ved Rungsted Kyst Station, som et levende og historisk velbevaret område med både det historiske stationsanlæg med tilhørende boliger og remise samt karakteristiske bevaringsværdige bygninger.

Fritidshuset hører under sidstnævnte kategori, hvorfor det er politisk besluttet at bevare bygningen og dens arkitektoniske kvaliteter.

"Tilsammen danner bygningerne en fin ramme om et stationstorv, der i henhold til Udviklingsplanen for området netop skal udvikles med henblik på et velbevaret, kulturhistorisk, levende og karakterfuldt byrum," meddeler Hørsholm Kommune.

Liv og åbenhed på stationsplads

Ifølge udbudsmaterialet kan Fritidshuset i fremtiden både anvendes til boliger, kontor, serviceerhverv, liberale erhverv og aktiviteter inden for sundhedssektoren.

Der stilles dog krav til køber om udvikling af de tilhørende udearealer, så Fritidshuset i sin fremtidige form både understøtter et liv og en åbenhed på Stationspladsen samt den eksisterende grønne karakter i området.

Sidste frist for at indgive tilbud er lørdag den 1. maj 2021. Du kan finde og downloade det samlede udbudsmateriale HER

mt

Det er hele dette område ved Rungsted Kyst Station, som Hørsholms politikere ønsker byudviklet. Dronefoto: Søren Hempel

arrow Derfor sagde Venstre nej tak til sit eget store ønske
12. marts 2021 kl. 08:00 Opdateret: kl. 09:55
arrow Sjællandske virksomheder er klar til finalen om erhvervspris
11. marts 2021 kl. 16:00 Opdateret: kl. 09:49
arrow Flygtningepavilloner fjernes: Så mange millioner har de kostet
10. marts 2021 kl. 10:45 Opdateret: kl. 11:47
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?