22. september 2021
Der er blevet begået flere tyverier fra biler i området ved Folehavevej, hvor der ligger et lyn-testcenter. Nu opfordrer politiet til, at man ikke lader ejendele ligge i bilen, når man bliver testet. Foto: Sophus Zarrs Soelberg
Der er blevet begået flere tyverier fra biler i området ved Folehavevej, hvor der ligger et lyn-testcenter. Nu opfordrer politiet til, at man ikke lader ejendele ligge i bilen, når man bliver testet. Foto: Sophus Zarrs Soelberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tyve knuser bilruder, mens folk bliver testet for corona

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tyve knuser bilruder, mens folk bliver testet for corona

Der er blevet begået flere tyverier fra biler i området ved Folehavevej, hvor der ligger et lyn-testcenter. Det oplyser Nordsjællands Politi.

Hørsholm - 28. juli 2021 kl. 14:36
Af Sophus Zarrs Soelberg

Besøger man teststedet i det tidligere Jagt- og Skovbrugsmuseum på Folehavevej i Hørsholm hænger der mandag et skilt i ruden, hvor der advares mod tyveri fra biler.

arrow Læs også: Billedserie: Historien blev vækket til live i Slotshaven

På skiltet opfordrer teststedet de besøgende til ikke at efterlade ejendele i biler, og det er der en grund til, oplyser Nordsjællands Politi.

Ifølge politiet er der umiddelbart kommet tre anmeldelser om tyverier fra personbiler på Folehavevej i løbet af Juli. I to af de tre tilfælde drejer det sig om tasker, som er blevet stjålet, mens det tredje tilfælde omhandler en computertaske.

Husk at tage værdier med

Nordsjællands Politi opfordrer derfor ligeledes til, at man ikke efterlader sine ejendele i bilen, selvom man kun skal testes kortvarigt.

Der er blevet begået flere tyverier fra biler i området ved Folehavevej, hvor der ligger et lyn-testcenter. Det oplyser Nordsjællands Politi. Frederiksborg Amts Avis har forsøgt at få en kommentar fra Copenhagen Medicals lokale leder på teststedet i det tidligere museum for at høre, om der er kendskab til yderligere tilfælde af tyveri fra biler, men her oplyses det, at man af princip ikke udtaler sig til journalister.

arrow To kvinder har formet Rungsted, som du kender det
26. juli 2021 kl. 15:07 Opdateret: kl. 12:42
arrow Venstre vil have museum i Hørsholm på finansloven
10. juli 2021 kl. 21:45 Opdateret: kl. 21:33
Synes du, at kommunen er der for dig?