6. april 2020
William, Sebastian og Daniel er alle blot 15 år, men er netop rykket op i seniortruppen i Hørsholm.  Alle tre har trænet hårdt hele vinteren, for at være klar til VM
William, Sebastian og Daniel er alle blot 15 år, men er netop rykket op i seniortruppen i Hørsholm. Alle tre har trænet hårdt hele vinteren, for at være klar til VM
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre talenter på vej til den vildeste oplevelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre talenter på vej til den vildeste oplevelse
Hørsholm - 12. februar 2020 kl. 11:50
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tre lovende talenter fra Hørsholm Softball Klub: William Schaufus-Johannson, Sebastian Gill og Daniel Hjort Jørgensen står overfor en oplevelse for livet. Det fortæller Jens Terkelsen fra Hørsholm Softball til Frederiksborg Amts Avis:

- Alle tre er blevet udtaget til det danske u18 landshold, som her i februar rejser til New Zealand for at deltage i VM. Turneringen spilles i Palmerston North, midt på nord-øen. Landsholdet rejser i god tid, for at akklimatisere sig og vænne sig til tidsforskellen, forklarer Jens Terkelsen.

Før selve VM skal der spilles opvarmningskampe mod flere af de lokale hold. Danmark er i pulje med meget stærke nationer. Det er værterne fra New Zealand, Japan, USA, Mexico og Guatamala.

- Specielt kampen mod New Zealand med fuldt hus, er en kamp, som er værd at se frem imod, men at placere sig mellem de tre bedste i puljen, og derved kvalificere sig til slutspillet, bliver meget svært for de unge danskere, påpeger Jens Terkelsen.