22. januar 2018
Fremtiden er endnu uvis for Jagt- og Skovbrugsmuseets bygninger, men ifølge borgmester Morten Slotved (K) har han fået henvendelser fra flere, der gerne vil give de historiske bygninger nyt liv. Foto: Allan Nørregaard
Fremtiden er endnu uvis for Jagt- og Skovbrugsmuseets bygninger, men ifølge borgmester Morten Slotved (K) har han fået henvendelser fra flere, der gerne vil give de historiske bygninger nyt liv. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Store planer for jagtmuseum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Store planer for jagtmuseum
Hørsholm - 15. marts 2017 kl. 04:00
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På borgmesterkontoret i Hørsholm har borgmester Morten Slotved (K) fået flere henvendelser fra interessenter, som gerne vil bruge Jagt- og Skovbrugsmuseets bygninger, når hele museumssamlingen er flyttet til Dansk Landbrugsmuseum på Djursland i 2018. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Der er stor interesse for bygningerne. Jeg får en del henvendelser fra forskellige interessenter, som kan se nogle interessante vinkler på, hvad man kan bruge bygningerne til. Henvendelserne spænder over både undervisningsformål, museumsformål og en fortsættelse af det cafémiljø, der allerede er. Jeg er selvfølgelig i dialog med dem, der er interesserede, siger Morten Slotved.

Ifølge Kulturministeriet skal bygningerne sælges og udbydes gennem statens ejendomsselskab Freja, når bygningerne er tømt i 2018. Tidligere minister og nuværende folketingsmedlem Martin Lidegaard (R) ser gerne, at der etableres et nyt kulturtilbud i bygningerne.

- Jeg er i dialog med en række borgere og politikere for at finde alternative løsninger til brug af bygningerne. Jeg håber selv, at vi på en eller anden måde kan finde på et kulturtilbud, siger Martin Lidegaard til Frederiksborg Amts Avis.

Frederiksborg Amts Avis erfarer desuden, at flere har konkrete museumsplaner i støbeskeen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk