23. januar 2021
Ifølge sundhedsstyrelsen, der monitorerer den aktuelle smitteudvikling i Danmark, er det søndag konstateret en incidens på 274,2 i Hørsholm Kommune gennem de seneste syv dage.   Foto: Thomas Olsen
Ifølge sundhedsstyrelsen, der monitorerer den aktuelle smitteudvikling i Danmark, er det søndag konstateret en incidens på 274,2 i Hørsholm Kommune gennem de seneste syv dage. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Smitte i Hørsholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Smitte i Hørsholm
Opdateret 11. januar 2021 kl. 07:18
Hørsholm - 11. januar 2021 kl. 05:45
Af Sophus Zarrs Soelberg

Ifølge sundhedsstyrelsen, der monitorerer den aktuelle smitteudvikling i Danmark, er det søndag konstateret en incidens på 274,2 i Hørsholm Kommune gennem de seneste syv dage.

arrow Læs også: Det globale gymnasium kalder i en covid 19-verden

Det betyder, at der ville være omkring 274 smittede, hvis kommunen havde en befolkning på 100.000 indbyggere.

I rede tal betyder det, at omkring 68 er blevet smittet gennem den seneste uge. Sammenligner man med nabokommunen Rudersdal, der har et incidenstal på 196,4, kan man altså se, at der er en højere smittespredning i Hørsholm end i Rudersdal.

Incidenstal bruges, så man kan sammenligne spredningen af smitte på trods af varierende befolkningsantal. På den anden side af Hørsholm, i Fredensborg Kommune, er der søndag et incidenstal på 377,8. Her er der altså en betydelig højere spredning af smitte.

I Hørsholm åbner et mobilt testcenter i dag, mandag den 11. januar. Testcenteret stilles til rådighed af Region Hovedstaden, da der er pres på de øvrige testcentre.

Alle borgere, der er fyldt to år kan blive testet uden tidsbestilling, og adgangen er også venlig overfor kørestolsbrugere. Testcentret kan findes i idrætshallen på Hørsholm Skole på Selmersvej 6 i Hørsholm.

Man kan blive testet mellem klokken 10.00 og 16.00 på følgende dage: mandag d. 11. januar, onsdag d. 13. januar, fredag d. 15. januar, lørdag d. 16. januar, søndag d. 17. januar.

arrow DEBAT: Appel til kommunen - forældre skal arbejde
11. januar 2021 kl. 13:47 Opdateret: kl. 13:27
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?