21. september 2020
Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard gav sig god tid til at hilse på og tale med beboerne på Sophielund, hvor Sarah Mahfoud arbejder som social- og sundhedsassistent.
gallery icon

Se billedserie

Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard gav sig god tid til at hilse på og tale med beboerne på Sophielund, hvor Sarah Mahfoud arbejder som social- og sundhedsassistent.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se video: Vild med Dans-Sarah hyldet på hjemmebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se video: Vild med Dans-Sarah hyldet på hjemmebane
Opdateret 03. december 2016 kl. 05:54
Hørsholm - 01. december 2016 kl. 06:36
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hørsholm har fået sin helt egen dansestjerne i den professionelle bokser og social- og sundhedsassistenten Sarah Mahfoud, der fredag løb med sejren i TV2-programmet Vild med Dans. Onsdag sad hele plejecentret Sophielund i Hørsholm, hvor Sarah Mahfoud arbejder til daglig, klar til at fejre tv-danseren og hendes professionelle dansepartner Morten Kjeldgaard, da de gæstede Sarah Mahfouds hjemmebane.

arrow Læs også: Akut boligmangel i Hørsholm

- Vi er samlet for at fejre en fantastisk præstation, som har holdt mange af os limet til skærmen fredag efter fredag. Du har, Sarah, sammen med din dansepartner Morten leveret kvalitet, underholdning og begejstring i Vild med Dans til vores alles fornøjelse, sagde borgmester Morten Slotved (K), inden danseparret indtog gulvet.

Både en Argentinsk tango og en cha-cha-cha fremførte Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard for beboerne på Sophielund - til alles store begejstring. Det var da heller ikke til at tage fejl af, at dagens hovedpersoner også var glade for sejren i Vild med Dans, selvom det kniber lidt med hukommelsen fra fredagens finale.

- Vi har set klippet fra i fredags nogle gange, og det er lige fedt hver gang, siger Sarah Mahfoud, og bliver suppleret af sin dansepartner:

- Det føles bare stadig lidt uvirkeligt, for man kan ikke helt huske, hvordan det var at stå der, siger Morten Kjeldgaard og forklarer, at det bedste ved at danse med Sarah Mahfoud har været hendes tilgang til tingene og hendes gode humør.

Til finalen i Vild med Dans dansede Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard foran 3000 mennesker i Horsens. Helt så mange var der ikke på Sophielund, selvom aktivitetscentret var fyldt. Der var dog ingen tvivl om, at både Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard var glade for at gæste Sarah Mahfouds hjemmebane.

- Det gør selvfølgelig noget andet, når der er 3000 mennesker. Men her kan man bare mærke, at man kommer ind til folk, der er så glade, og der er så meget kærlighed i lokalet, siger Morten Kjeldgaard.

De to gav sig også god tid til at hilse på både Sarah Mahfouds kollegaer og beboerne på Sophielund.

- Jeg synes, det er helt vildt fedt, der er så mange, der er kommet bare for at se os danse. Jeg ved, der er et par stykker af dem, der er her, som er lidt svære at få ud, så jeg er rigtig glad, siger Sarah Mahfoud.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis torsdag.

arrow 41-årig slap nådigt fra sammenstød med lastbil
02. december 2016 kl. 11:50 Opdateret: kl. 13:24
arrow Gymnasium tager kampen op mod elevers druk
02. december 2016 kl. 04:00 Opdateret: kl. 08:29
Har debatten om sexisme taget overhånd?