23. maj 2019
Her ses Pernille Halberg Salamon og borgmester Morten Slotved (K) ved receptionen. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Her ses Pernille Halberg Salamon og borgmester Morten Slotved (K) ved receptionen. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Kommunens nye topchef budt velkommen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Kommunens nye topchef budt velkommen
Hørsholm - 21. august 2018 kl. 17:40
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Pernille Halberg Salamon har indtaget Hørsholm Kommunes hjørnekontor, som følger med titlen »kommunaldirektør«. 47-årige Pernille Halberg Salamon satte sig i direktørstolen 1. august, og borgmester Morten Slotved (K) har allerede bemærket, at der er blæst nye vinde ind over direktørkontoret. Det fortalte han tirsdag, da der var officiel tiltrædelsesreception for kommunens nye kommunaldirektør.

- Jeg bad dig allerede før sommerferien om at flytte ind på dit nye kontor, og med det samme så jeg, at her var en ny altså flyttet ind. Midt på bordet stod nemlig et par stiletter. Sådan nogle havde Hugo altså ikke, sagde Morten Slotved med henvisning til kommunens tidligere kommunaldirektør Hugo Pedersen, der nu er gået på pension, og tilføjede:

- Men jeg synes, det var sejt.

Borgmesteren fremhævede også Pernille Halberg Salamons evne til både at lytte til sine omgivelser samt at slå i bordet, da han holdt tale foran de mange fremmødte ved receptionen i rådhusets kantine.

- Du kan skære igennem, og samtidig tager du dig tid til de mennesker, der er omkring dig, og lytter. Det lover rigtig stærkt for Hørsholms fremtid, sagde Morten Slotved og understregede, at han glæder sig »helt vildt« til samarbejdet med Pernille Halberg Salamon.

Kommunens nye topdirektør lagde ikke skjul på, at hun også har glædet sig.

- Jeg vil stå på tæer hver eneste dag for at gøre mit bedste, sagde Pernille Halberg Salamon og fortsatte:

- Kommunen yder et godt og vigtigt stykke arbejde. Vi har mange produkter. Lige fra at yde hjælp til det unge par, som skal til at være forældre, til at hjælpe den 60-årige, som har fået en blodprop, og skal have hjælp til genoptræning.

Pernille Halberg Salamon går til sin nye opgave med ydmyghed.

- Jeg er meget ydmyg over for den store opgave, det er, at være kommunaldirektør, sagde Pernille Halberg Salamon, der dog også advarede mod »handlingslammelse«.

- Der er enormt mange, som har sagt tillykke til mig, og der er også enormt mange, som har sagt: »Nu har du ansvaret for hele kommunen«. Men man må ikke falde hen i handlingslammelse over den opgave, det er. At være kommunaldirektør kræver, at man handler, er tæt på, og at man har fokus.

Pernille Halberg Salamon er uddannet cand.scient.pol og har siden 2015 været direktør for Børn og Kultur i Hørsholm Kommune, ligesom hun siden sidste år ligeledes har kunnet kalde sig vicekommunaldirektør.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede