22. oktober 2021
59-årige Jette Billekop Pedersen er indehaver af Boutique Bonica. Selvom hun for halvandet år siden fik en hjerneblødning, så blomstrer hendes forretning. Bogstaveligt talt. Foto: Lars Sandager Ramlow
gallery icon

Se billedserie

59-årige Jette Billekop Pedersen er indehaver af Boutique Bonica. Selvom hun for halvandet år siden fik en hjerneblødning, så blomstrer hendes forretning. Bogstaveligt talt. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Jettes liv blomstrer efter modgang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Jettes liv blomstrer efter modgang
Hørsholm - 19. juni 2019 kl. 05:40
Af Lars Sandager Ramlow

For fire år siden mistede Jette Billekop Pedersen sin mand. For halvandet år siden fik hun selv en hjerneblødning i en alder af 57 år. I en måned lå hun indlagt på hospitalet, men trods al modgangen så blomstrer hendes forretning, Boutique Bonica. Bogstaveligt talt. Det kan man læse i Frederiksborg Amts Avis onsdag.

- Jeg skal ikke lægge skjul på, at det var nogle hårde år, men jeg er kommet ud på »den anden side«. I dag har jeg fået en dejlig kæreste, og forretningsmæssigt har jeg haft det held, at jeg havde nogle dygtige ansatte, der tog ansvar, da jeg var væk samtidig med, at jeg har en stor skare af trofaste kunder. Så faktisk er det sådan, at forretningen aldrig har kørt bedre end nu, fortæller Jette Billekop Pedersen.

Forretningen ligger en smule skjult i et mindre butikscenter bag en p-plads på Gl. Hovedgade 10A. Udefra ligner den en almindelig blomsterforretning, men kigger man nærmere efter eller går indenfor, så bliver de fleste overraskede. Lokalerne er på 100 kvadratmeter, men de bugner af flere hundrede forskellige blomster, planter og træer - alle sammen kunstige.

- Jeg har specialiseret mig i høj kvalitet fra dag ét. Kunstige blomster er nemlig ikke bare kunstige blomster. Indfarvningen, detaljerne og måden farverne changerer på, giver planterne og ikke mindst blomsterne liv og dybde. De skal være naturtro og autentiske. Det betyder alt, understreger den nu 59-årige indehaver.

Gennem 21 år har hun selv stået for den daglige drift af forretningen samt alle indkøb af blomster, træer og planter.

- Kunderne bliver ofte overraskede, fordi forretningen har så stort et udvalg. Jeg har kontakt til et væld af leverandører, så det der ikke er i forretningen - det kan jeg skaffe, siger Jette Billekop Pedersen til Frederiksborg Amts Avis.

Hun taler, mens hun omgivet af glade farver viser rundt i butikken blandt kunstige orkideer, roser, hortensiaer, hængeplanter, kaktusser, dekorationer og større træer.

- Her er blomster og planter i alle prislag og for enhver smag. Jeg har et efeu-skud til 15 kroner, og jeg kan bestille kunstige træer hjem, der koster fra 20.000 kroner og opefter, lyder det med et smil, mens indehaveren åbner og peger ned i en bog fra en af de mange leverandører.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag...

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?