12. december 2019
Rungsted Hørsholm Floorball Klub holder åbent hus lørdag 17. august, Pressefoto
Rungsted Hørsholm Floorball Klub holder åbent hus lørdag 17. august, Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rungsted Hørsholm Floorball gør klar til ny sæson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rungsted Hørsholm Floorball gør klar til ny sæson
Hørsholm - 12. august 2019 kl. 13:51
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rungsted Hørsholm Floorball Klub holder åbent hus lørdag 17. august, hvor de ved Hørsholmhallen byder på gratis grillpølser og hoppeborg.

Desuden får børnene sikkert lejlighed til at møde den nye maskot. Både drenge og piger i alle aldersgrupper er inviteret med at prøve, hvad floorball er, og de må gerne tage deres mor eller far med. Til arrangementet kan man blandt andet få lidt at spise, man kan tage en tur i Hoppeborg, Prøve floorball og møde instruktører fra Rungsted Hørsholm Floorball Klub, ligesom der er mulighed for at hilse på klubbens nye maskot.

Klubben har både drenge og pigehold i alle ungdomsturneringer. Nogle er begyndt i klubben næsten før de kunne gå, men det er aldrig for sent at begynde, da vi også har motionshold for de voksne.

Floorball er en af de hurtigst voksende idrætsgrene i Danmark.

Til det kommende arrangement kan du høre, hvorfor det er tilfældet. Klubben har spillere fra flere områder tæt på Hørsholm, såsom Kokkedal, Birkerød, Vedbæk med flere, som gerne vil spille floorball, da sporten ikke udbydes alle steder. Klubben består af knap 300 aktive, hvoraf ungdommen tegner sig for en ret stor andel. Klubben har hold fra U5 og op til U17 på ungdomssiden, hvor der kan stilles med hold i alle sjællandske turneringer på både pige- og drengesiden.

Det væsentligste i klubben er, at man skal have det sjovt, og der skal være plads til alle.

grafik køb billede