20. november 2018
Venstre er ikke imod musical-projektet, understreger Ann Lindhardt (V). Men hun kræver mere gennemsigtighed i økonomien.Foto: Lars Sandager Ramlow
gallery icon

Se billedserie

Venstre er ikke imod musical-projektet, understreger Ann Lindhardt (V). Men hun kræver mere gennemsigtighed i økonomien.Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Penge til musical splitter politikere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Penge til musical splitter politikere
Hørsholm - 09. februar 2018 kl. 07:31
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Allerede på det nye Sport-, Fritid- og Kulturudvalgs andet møde viste der sig uenigheder mellem medlemmerne. Her stemte Venstres Ann Lindhardt nemlig som den eneste imod at frigive 240.000 til den tilbagevendende ungdomsmusical i Trommen. Venstres nej skal dog slet ikke tolkes som modstand mod projektet, men derimod som et opgør med for lidt gennemsigtighed i kommunens økonomi, siger det nye kommunalbestyrelsesmedlem Ann Lindhardt.

- I Venstre ville vi gerne se noget mere om økonomien, inden vi stemte ja. Jeg synes, vi skylder borgerne, at der er mere gennemsigtighed, så borgerne ved, hvad pengene går til. Kun ved at stemme nej, kunne jeg få en begrundelse skrevet ind som protokolat, og i virkeligheden kunne vi bare have udskudt sagen en måned, så vi kunne blive præsenteret for et mere detaljeret budget, siger Ann Lindhardt og understreger, at Venstre gerne vil støtte op om musical-projektet.

Det kom noget bag på udvalgets formand Nadja Maria Hageskov (K), at Venstre stemte imod at frigive de 240.000 kroner til projektet.

- Det er 11. gang, vi har musicalen på dagsordenen, og det er helt almindeligt, at vi frigiver pengene, så Trommen har en økonomisk ramme at arbejde ud fra og ved, hvad de har at gøre godt med. Det er der slet ikke noget odiøst i, og det har Venstre heller ikke tidligere set problemer i. Derfor kom det noget bag på mig, at Ann valgte at stemme imod at frigive pengene, siger Nadja Maria Hageskov.

Hun medgiver, at udvalget kunne have udskudt sagen, men mener ikke, der var nogen god grund til at gøre det.

- Venstre ønskede mere gennemsigtighed, men det kan man ikke nødvendigvis skabe i dette tilfælde, fordi der er tale om et rammebeløb, som Trommen arbejder ud fra. Trommen er jo nødt til at starte et sted, og vi kunne selvfølgelig principielt godt have udskudt sagen, men det så vi ingen grund til, når der ikke var noget nyt i at gøre det på denne her måde, siger udvalgsformanden.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis fredag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk