18. september 2019
Lisbeth Harsvik er ny leder af den forberedende grunduddannelse i Helsingør, Fredensborg og Hørsholm Kommuner.
Lisbeth Harsvik er ny leder af den forberedende grunduddannelse i Helsingør, Fredensborg og Hørsholm Kommuner.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny leder af forberedende uddannelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny leder af forberedende uddannelse
Hørsholm - 08. januar 2019 kl. 14:54
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra 21. januar 2019 tiltræder Lisbeth Lykke Harsvik som leder af den kommende Forberedende Grunduddannelse (FGU) med dækningsområdet Helsingør, Fredensborg og Hørsholm Kommuner.

De første opgaver for Lisbeth Lykke Harsvik bliver overdragelsesprocessen af de kommende medarbejdere, afklaring af uddannelsens placering i Helsingør samt opbygningen af uddannelsens indhold. FGU er en ny uddannelse målrettet unge op til 25 år, der skal forberede de unge til at kunne tage en erhvervsuddannelse eller få fodfæste på arbejdsmarkedet.

- FGU er en meget spændende ny og ambitiøs uddannelse, der tager udgangspunkt i den enkelte unges behov, så de unge få god mulighed for at udvikle de faglige og sociale kompetencer, der skal til for at komme godt videre i uddannelsessystemet. Ud over eleverne som det primære vil jeg i særlig høj grad have øje for at skabe en god arbejdsplads og en fælles virksomhedskultur for de medarbejdere, der nu overdrages til den kommende forberedende grunduddannelse, så vi i fællesskab kan implementere den nye uddannelse, siger den nye leder, Lisbeth Harsvik.

Bestyrelsesformand Marlene Harpsøe glæder sig til at byde Lisbeth Harsvik velkommen.

- Jeg glæder mig meget til at få Lisbeth Harsvik om bord og for alvor komme i gang med opbygningen af FGU. Lisbeth Harsvik tager masser af god erfaring med sig til Helsingør. Jeg er sikker på, at hun er den rigtige til at opbygge denne helt nye uddannelse, der skal klargøre unge til en ungdomsuddannelse eller beskæftigelse, siger bestyrelsesformand Marlene Harpsøe.

Lisbeth Lykke Harsvik er tidligere uddannelsesdirektør og dekan på Professionhøjskolen UCC, og har de seneste måneder fungeret som skolekonsulent i Fredensborg Kommune.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede