5. august 2021
På nær et enkelt møde i august sidste år, er alle kommunalbestyrelsesmøder i Hørsholm siden marts sidste år blevet afviklet virtuelt.
På nær et enkelt møde i august sidste år, er alle kommunalbestyrelsesmøder i Hørsholm siden marts sidste år blevet afviklet virtuelt.
Foto: Morten Timm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu kan de igen se hinanden i øjnene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu kan de igen se hinanden i øjnene

Kommunalbestyrelsen mødes mandag igen fysisk - for første gang siden august sidste år

Opdateret 26. maj 2021 kl. 11:02
Hørsholm - 26. maj 2021 kl. 11:00

Når kommunalbestyrelsen i Hørsholm holder sit næste møde mandag den 31. maj, bliver det igen et fysisk møde. For første gang siden august 2020.

arrow Læs også: Efter nedlukning: Nu skal styrelsens tre afslag granskes

Det betyder dog ikke nødvendigvis, at borgere, der gerne vil følge med i drøftelserne, også selv skal møde op på rådhuset i Slotsmarken: Mødet bliver nemlig streamet direkte på kommunens Facebook-side - og det vil de kommende møder også blive.

Først til mølle

Kan du alligevel ikke modstod trangen til at se politikerne i øjnene, når de fremfører deres argumenter, skal du være opmærksom på, at den fysiske adgang til mødet på grund af coronarestriktionerne er begrænset til ti personer. Og de bliver ifølge en pressemeddelelse lukket ind efter først-til-mølle metoden.

Selve mødet foregår i rådhusets kantine på Slotsmarken, hvor skilte fra hovedindgangen viser vej.

Mødet kan følges direkte på kommunens facebookside (@horsholmkommune) og via https://horsholm.kommune-tv.dk/. På Facebook vil der desuden være mulighed for at debattere og kommentere mødet.

Samlet igen

Kommunalbestyrelsens møder foregik fra marts til juni sidste år virtuelt, hvor medlemmerne sad hver sig. I august 2020 mødtes politikerne så på rådhuset. Men fra september 2020 tvang corona igen politikerne bag skærmene.

arrow Slut med vederlag til frivillig orlov
18. maj 2021 kl. 08:08 Opdateret: kl. 16:03
Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?