23. marts 2019
Oslo Strygekvartet kan onsdag opleves i Hørsholm Kirke.  Koncerten er klokken 19.30, og der kan købes billetter til koncerten i døren. Pressefoto
Oslo Strygekvartet kan onsdag opleves i Hørsholm Kirke. Koncerten er klokken 19.30, og der kan købes billetter til koncerten i døren. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Norsk besøg i musikforening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Norsk besøg i musikforening
Hørsholm - 19. november 2018 kl. 12:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hørsholm: Oslo Strygekvartet har gæstet Hørsholm Musikforening flere gange, sidst i musikforeningens 50-års jubilæumssæson i 2015. Ved en koncert i Hørsholm Kirke på onsdag klokken 19.30 er det muligt at opleve et genhør med kvartetten, der denne gang kommer med forskellige værker af komponisterne Mozart, Ligeti og Smetana.

Oslo Strygekvartet består af violinisterne Geir Inge Lotsberg og Liv Hilde Klokk, Magnus Boye Hansen på bratsch og Øystein Sonstad på cello. De spiller alle på italienske instrumenter udlånt af Dextra Musica.

Kvartetten har eksisteret i 28 år og har spillet regelmæssigt på arenaer såsom Wigmore Hall, Carnegie Hall, Dortmund Streichquartett-Festival, Risør Kammermusikkfest og Orlando-festivalen.

Gæstebilletter kan købes til 150 kroner i kirken fra klokken 19.00. Det er også stadig muligt at tegne abonnement til sæsonens resterende fem koncerter for 500 kroner.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede