19. februar 2020
Mike Andersen er en høj mand, der bruger størrelse 47 i sko. Og han undrer sig over, hvorvidt der mon er nogle i byen, der har lige så store fødder, eller større? 				       Pressefoto
Mike Andersen er en høj mand, der bruger størrelse 47 i sko. Og han undrer sig over, hvorvidt der mon er nogle i byen, der har lige så store fødder, eller større? Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musikeren Mike Andersen efterlyser byens største fødder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musikeren Mike Andersen efterlyser byens største fødder
Hørsholm - 25. august 2019 kl. 08:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I september giver Mike Andersen koncert i Trommen i Hørsholm, og i den forbindelse har musikeren en lidt speciel efterlysning.

Den 13. september tager guitaristen og sangeren, Mike Andersen, hul på sin allerførste soloturné. Vokal, en akustisk guitar og en fod i størrelse 47. Det er de få elementer, Mike Andersen tager med sig på landevejen, når han skal møde sit publikum helt alene og i øjenhøjde. Dagen efter turneens start, den 14. september klokken 20.00, giver Mike Andersen koncert i Trommen i Hørsholm.

I maj udgav Mike Andersen soloalbummet "One Million Miles, der fik et hav af gode anmeldelser og toppede vinylhitlisten to gange. På den kommende soloturné vil Mike Andersen spille de ni personlige numre, der udgør det nye album samt gamle kendinge i helt rå og nøgne versioner.

Der er bare én ting, som Mike Andersen gerne vil vide, inden han kommer til byen.

Mike Andersen er nemlig selv en høj mand, der bruger størrelse 47 i sko. Og han undrer sig faktisk over, hvorvidt der mon er nogle i byen, der har lige så store fødder, eller større?

Derfor vil han gerne sætte to billetter til koncerten på højkant til den fra byen, der kan fremvise de største fødder.

Har du, din kæreste, far eller ven kandidere til at have byens største fødder? Send et billede af dine fødder eller sko og notér din skostørrelse til mettelise@promote-it.dk. Skriv bynavn i emnefeltet. Husk at skriv navn og telefonnummer i mailen.

Der trækkes lod blandt de indsendte fotos af de allerstørste fødder. Den heldige vinder af to billetter til Mike Andersens solokoncert får direkte besked per mail senest en uge inden koncertdatoen.