19. juni 2019
Herlig musik, blussende kærlighed og masser af humor. Det er nogle af ingredienserne i teaterstykket »Mød mig på Cassiopeia«, som publikum i Hørsholm kan opleve i Trommen den 29. marts. Foto: Presse
Herlig musik, blussende kærlighed og masser af humor. Det er nogle af ingredienserne i teaterstykket »Mød mig på Cassiopeia«, som publikum i Hørsholm kan opleve i Trommen den 29. marts. Foto: Presse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mød mig på Cassiopeia i Trommen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mød mig på Cassiopeia i Trommen
Hørsholm - 12. februar 2019 kl. 06:19
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Folketeatret tager om kort tid igen på Danmarksturné. I dette forår fra den 14. marts til den 24. maj er det med forestilingen: Mød mig på Cassiopeia, der kan opleves i Trommen i Hørsholm den 29. marts. Det er er en eventyrlig og humoristisk fortælling, hvor Olympens guder og teatrets folk vikles sammen i et virvar af fortvivlelse, frustration og forelskelse, skriver Frederiksborg Amts Avis tirsdag.

- Musicalen er baseret på Fleming Lynge og Børge Müllers populære musicalfilm af samme navn fra 1951, som særligt blev kendt for sine fortryllende melodier af komponisten Kai Normann Andersen. Faktisk er hele tre af hans sange en del af den danske kulturkanon fra 2006, lyder det fra Folketeatret i en pressemeddelelse.

Udover forestillingen i Hørsholm den 29. marts kan det nordsjællandske publikum også se forestillingen i Helsinge og Hillerød i april, inden forestillingen kommer forbi Værløse i maj.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag...

Mød mig på Cassiopeia: * Tekstforfattere: Fleming Lynge og Børge Müller * Bearbejdelse: Wilton, Vase & Fuglsang * Musik: Kai Normann Andersen * Instruktion: Kasper Wilton * Scenografi: Marie í Dali * Koreografi: Jeanette Binderup-Schultz * Kapelmester: Jens Krøyer * Medvirkende: Amalie Dollerup, Trine Gadeberg, Carsten Svendsen, Christopher Læssø, Lone Hertz, Asger Reher, Troels Malling, Kristian Holm Joensen, Karin Nordly Holst, Kristoffer Sass, Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen, Rasmus Rothaus Faartoft, Tanja Dræberg og Rikke Lillevang.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede