12. april 2021
Borgmester Morten Slotved indrømmer, at der ligger helt vildt mange kommentarer på hans Facebook-side, som ikke burde ligge der. Men det kan ikke styre og vil heller ikke brug tid og energi. Det er mit liv for kort til, fastslår han.
Borgmester Morten Slotved indrømmer, at der ligger helt vildt mange kommentarer på hans Facebook-side, som ikke burde ligge der. Men det kan ikke styre og vil heller ikke brug tid og energi. Det er mit liv for kort til, fastslår han.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mit liv er for kort til negative Facebook-kommentarer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mit liv er for kort til negative Facebook-kommentarer

Borgmester Morten Slotved melder pas i politisagen mellem lokalpolitiker Glen Madsen og borger Jørgen Gad Andresen

Opdateret 07. april 2021 kl. 07:37
Hørsholm - 07. april 2021 kl. 06:37
Af Morten Timm

Glen Madsen fra Dansk Folkeparti har svært ved at forstå, hvorfor borgmester Morten Slotved ikke sletter den kommentar fra Jørgen Gad Andresen, som han har meldt til politiet for injurierende.

arrow Læs også: DEBAT: At elske Danmark gør ikke én til et umenneske - tværtimod

"Jeg må sige, at jeg er forundret over, at han lader den ligge på sin Facebook-side, når han nu ved, hvad jeg mener om den og er gået til politiet med," siger Glen Madsen til Ugebladet. På sin Facebook-side borgmesteren skriver til både Jørgen Gad Andresen og Glen Madsen:

"Jeg vil ikke blandes ind i jeres diskussioner, og ønsker ikke at læse dem..."

Kan ikke styre det

Overfor Ugebladet uddyber Morten Slotved, at han slet ikke læser alle de indlæg og kommentarer, der skrives på siden og heller ikke ønsker at bruge krudt på den negativitet, som kommentartrådene fyldes med. Heller ikke selvom det ligger på hans Facebook-side.

"Der er helt vildt mange ting, der slet ikke burde ligge der - og som jeg ikke bryder mig om. Men jeg har ikke tænkt mig at bruge energi på, hvad der skrives af mærkelige indlæg og negative ting. Det er mit liv for kort til, og jeg kan heller ikke styre det," siger Morten Slotved og fortsætter:

"Jeg gider ikke - og jeg har heller ikke tid til at kigge alle indlæg igennem. Dem jeg allerede kender, følger jeg ikke rigtig med i, hvad de kommenterer på. Og så er der nogle personer, jeg ikke kender i forvejen, hvor jeg måske lige ser deres kommentarer, men jeg har altså ikke timer i døgnet til at læse hver enkelt indlæg," understreger han.

Debat stak af

Det var et opslag fra borgmester Morten Slotved selv om de indkomne bud for Kokkedal stationsområde, som længere nede i tråden, hvor en lang række personer gav deres mening til kende, altså stak helt af.

Slotved oplyser, at han selvfølgelig har noteret sig, at Dansk Folkepartis Glen Madsen har politianmeldt Jørgen Gad Andresen for en grænseoverskridende kommentar mod DF-politikeren i Hørsholm Kommunalbestyrelse. Men mere vil han ikke blande sig i sagen, slutter han.

arrow Politiker melder borger til politiet: Han går langt over grænsen
07. april 2021 kl. 06:39 Opdateret: kl. 10:37
arrow Glen Madsen får hjælp fra uventet kant
16. august 2019 kl. 18:00 Opdateret: kl. 01:36
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?