28. oktober 2020
Kristine Simonsen, medejer af Meny Dalgaard i Kongevejscentret, glæder sig sammen med resten af personalet til 'Lyserød Lørdag'. Foto: Morten Timm
Kristine Simonsen, medejer af Meny Dalgaard i Kongevejscentret, glæder sig sammen med resten af personalet til 'Lyserød Lørdag'. Foto: Morten Timm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Meny Dalgaard støtter brysterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Meny Dalgaard støtter brysterne

10 procent af omsætningen på Lyserød Lørdag går til 'Støt Brysterne'-kampagnen

Hørsholm - 30. september 2020 kl. 08:02
Af Morten Timm

Hos Meny Dalgaard Supermarked i Kongevejscentret trækker de på lørdag 3. oktober i lyserødt og binder den lyserøde sløjfe.

arrow Læs også: Ny udvikling: Indstiller omstridt parkeringskontrol

Det sker i anledning af "Støt Brysterne"-kampagnen fra Kræftens Bekæmpelsen, og det lokale supermarkeds nye indehaver, Kristine og Lasse Simonsen, har aktivt valgt at støtte indsamlingen.

Har mistet

"Vi har besluttet at donere 10 procent af lørdagens omsætning til "Støt Brysterne" og forskningen i brystkræft. Hele butikken er klar, og medarbejderne glæder sig, så vi håber, at der kommer rigtig mange forbi og gør deres indkøb på 'Lyserød lørdag'," siger købmand Kristine Simonsen til Ugebladet.

Det er en vigtig sag, som berører de fleste danskere, og hver niende kvinde bliver ramt af brystkræft.

"Vi er alle i en eller anden udstrækning berørt af kræft, og for os har det altid ligget os meget på sinde at støtte kræft-sagen," fortæller Kristine Simonsen, der har mistet sin mor til kræft. Det samme har Lasse med sin far. For at kunderne ikke skal overse eventen, vil forretningen være pyntet op med lyserød balloner og flag hele lørdagen.

arrow Dalgaard-ejere kæmper hårdt for at stoppe parkeringsbøder
20. august 2020 kl. 17:40 Opdateret: kl. 08:49
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?