25. oktober 2021
Natten til tirsdag oplevede en beboer på Sophienbergvej en voldsom situation, da han først blev vækket af to indbrudstyve og senere slået i ansigtet. Foto: Lars Sandager Ramlow
Natten til tirsdag oplevede en beboer på Sophienbergvej en voldsom situation, da han først blev vækket af to indbrudstyve og senere slået i ansigtet. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand vækket af lommelygte og overfaldet af indbrudstyve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand vækket af lommelygte og overfaldet af indbrudstyve
Hørsholm - 22. september 2020 kl. 11:30
Af Sophus Zarrs Soelberg

Natten til tirsdag oplevede en beboer på Sophienbergvej en voldsom situation, da han først blev vækket af to indbrudstyve og senere slået i ansigtet.

arrow Læs også: I fængsel for at misbruge kærestens børn

Klokken 05.23 natten til tirsdag blev det anmeldt til Nordsjællands Politi, at en beboer på Sophienbergvej i Hørsholm var blevet vækket klokken 03.30, ved at to mænd befandt sig i beboerens hjem. De var kommet ind ved at bryde en dør op.

Beboeren vågnede, da han blev lyst i hovedet med en lommelygte, og han blev kort efter slået i ansigtet af den ene indbrudstyv.

Beboeren løb derefter ind i et tilstødende værelse for at hente noget at slå fra sig med, men de to fremmede mænd var i mellemtiden stukket af fra boligen.

Det oplyser Nordsjællands Politi tirsdag. Politiet oplyser yderligere, at beboeren ikke kom til skade ved episoden, men at han var lettere chokeret efter det dramatiske forløb.

arrow Ældre bilist sendte cyklist i asfalten
25. september 2020 kl. 15:30 Opdateret: kl. 15:32
arrow Se ugens politirapport: Brand, overfald i hjemmet og stribe af indbrud
23. september 2020 kl. 07:15 Opdateret: kl. 14:37
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?