1. december 2020
Luka Malinka Bay Lachenmeier skifter til sommer Hørsholm-adressen ud med Winthrop University i South Carolina for at spille basketball. Foto: Privat
gallery icon

Se billedserie

Luka Malinka Bay Lachenmeier skifter til sommer Hørsholm-adressen ud med Winthrop University i South Carolina for at spille basketball. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Luka scorer drømmekontrakt: Eventyr venter i USA

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Luka scorer drømmekontrakt: Eventyr venter i USA

3.g-elev Luka Lachenmeier fra Rungsted Gymnasium er netop blevet optaget på et universitet i USA, hvor hun får opfyldt drømmen om collegebasket

Opdateret 24. november 2020 kl. 12:37
Hørsholm - 19. november 2020 kl. 17:01

En barndomsdrøm er gået i opfyldelse for 18-årige Luka Lachenheimer, der netop har skrevet under på en drømmekontrakt med Winthrop University Collegebask.et, South Carolina.

arrow Læs også: Hørsholm hjælper de svage dyr

Ud over livet som gymnasieelev i 3.f på Rungsted Gymnasium bruger Luka Lachenheimer al sin fritid i liga-basketballklubben BMS Wolfpack, Herlev.

Kan ikke få armene ned: Mit store mål

Selv kan den 18-årige unge kvinde stadig ikke få armene ned:

"Jeg har spillet basket siden jeg var seks år gammel og så længe jeg husker har mit mål med sporten været at komme til USA og spille collegebasket. Det er her i weekenden gået i opfyldelse. Yeess!" jubler Luka Lachenheimer.

Når det unge talent til sommer har fået studenterhuen skifter hun så Hørsholm-adressen ud med Winthrop University i South Carolina, USA, hvor et formentlig stort basketeventyr kan begynde for hende.

mt

Det er Lukas 12. sæson som basketballspiller, og det er en barndomsdrøm, der går i opfyldelse. PR-foto

arrow Rotterne vælter frem: Derfor er de farlige
19. november 2020 kl. 05:36 Opdateret: kl. 15:58
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?