16. september 2019
Christina Julsgaard har mere end 100 danske og udenlandske udstillinger i Skandinavien og Europa bag sig. I dag ? 10 år senere ? kan hun så se frem til sit internationale gennembrud og få London, New York, Hong Kong og Singapore med på CV?et. Meltin Heart 2019.
gallery icon

Se billedserie

Christina Julsgaard har mere end 100 danske og udenlandske udstillinger i Skandinavien og Europa bag sig. I dag ? 10 år senere ? kan hun så se frem til sit internationale gennembrud og få London, New York, Hong Kong og Singapore med på CV?et. Meltin Heart 2019.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal kunstner på vej mod internationalt gennembrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal kunstner på vej mod internationalt gennembrud
Hørsholm - 15. april 2019 kl. 07:40
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kunstner og Hørsholm-borger Christina Julsgaard kan nu se frem til at få udstillet sine værker i London, New York, Hong Kong og Singapore i 2019.

I november sidste år blev hendes værker nemlig spottet af New Yorker galleriet Artered Gallery på messen Affordable Art Fair i Hamborg.

Christina Julsgaard er opvokset i Allerød, men har boet i Hørsholm siden 2011 med sin kæreste og deres 2 børn, som begge går på Hørsholm skole. Hun har sit atelier hjemme, hvorfra hun skaber sine malerier og skulpturer og ofte får besøg af kunder fra både ind - og udland efter aftale.

Hos Artered Gallery får Christina Julsgaards værker muligheden for at blive repræsenteret og synliggjort for et stort internationalt publikum - og det er lige præcis det, Christina har drømt om i årevis:

- Mine bønner er blevet hørt, og jeg er super taknemmelig, begejstret og spændt over, at Artered Gallery har valgt at tage min kunst med på »tour« ud til kunstmesser i den store verden. Særligt New York har længe stået øverst på min ønskeliste, men det er bare et ekstremt svært marked at komme ind på, så jeg er bare vildt glad for, at den dør er blevet åbnet for mig nu, fortæller Christina Julsgaard.

Artered Gallery drives af spanske Angela Fabregas, der har mere end 15 års erfaring i kunstverden. Angela har arbejdet med helt store kunstnernavne i 100.000 dollarklassen og lavet succesfulde kunstsamarbejder med brands som Louis Vuitton, Tiffany's & Co. og Dylan Farrell.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede