24. oktober 2021
"I er alle søde og flinke," lød det fra Fritz Reuther, der fydte 90 år i sidste uge og mandag aften modtog kommunalbestyrelseskollegernes lykønskninger.
"I er alle søde og flinke," lød det fra Fritz Reuther, der fydte 90 år i sidste uge og mandag aften modtog kommunalbestyrelseskollegernes lykønskninger.
Foto: Fred Jacobsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Landets ældste byrådsmedlem blev hyldet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landets ældste byrådsmedlem blev hyldet

Kommunal­bestyrelsen sagde tillykke til 90-årige Fritz Reuther

Hørsholm - 16. september 2020 kl. 07:15
Af Fred Jacobsen

Der var kransekage og bobler på bordet på kommunalbestyrelsesmødet mandag aften. Bestemt ikke for at fejre 1. behandling af budgettet. For det tog mindre end fem minutter og plejer ikke at være en festforestilling.

arrow Læs også: DEBAT: Bevar frivillig tagvandsseparation

De fine sager var stillet frem for at hylde landets ældste kommunalpolitiker, Fritz Reuther (V), der 10. september fyldte 90 år.

Efter lykønskninger fra borgmester Morten Slotved (K) og borgmesterkandidat Ann Lindhardt (V) fortalte Fritz Reuther historien om, hvordan den pensionerede advokat kom ind i politik.

"Jeg skulle egentlig ikke være med i noget parti. Men jeg skrev nogle læserbreve, som Venstre-formand Jørgen Eirfeldt åbenbart godt kunne lide. Så han ringede og ville have mig til at stille op," fortalte Fritz Reuther.

Det gjorde han som 87-årig i efteråret 2017, fik 133 personlige stemmer, og kom, efter fintælling, ind på Venstres femte mandat for næsen af Bent Fabricius fra Konservative.

"Jeg blev så bidt af det. Det har været en fornøjelse, og jeg håber nu, at jeg holder de næste halvandet år. I er alle søde og flinke, så forløbig tak for de år der er gået," lød det fra fødselaren selv.

Fritz Reuther har besluttet sig for ikke at genopstille.

arrow DEBAT: Kan Reuther inddrage borgerne som tagvandsopsamlere?
16. september 2020 kl. 15:37 Opdateret: kl. 15:28
arrow DEBAT: Svar til Fritz Reuthers 13 plager
11. september 2020 kl. 04:30 Opdateret: kl. 11:21
arrow Fritz Reuther: Her er Hørsholms 13 plager
08. september 2020 kl. 11:25 Opdateret: kl. 14:34
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?