26. februar 2021
Stine Darmer (LA) skal torsdag deltage i Økonomiudvalget i Hørsholms møde, hvor blandt andet det planlagte byggeri på Hannebjerg-grunden er på dagsordenen.
gallery icon

Se billedserie

Stine Darmer (LA) skal torsdag deltage i Økonomiudvalget i Hørsholms møde, hvor blandt andet det planlagte byggeri på Hannebjerg-grunden er på dagsordenen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: LA til Lille Skole: Meld ulovlig indtrængen til politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LA til Lille Skole: Meld ulovlig indtrængen til politiet
Hørsholm - 07. december 2017 kl. 05:45
Af Lars Sandager Ramlow

- Anmeld sagen til politiet...
Så kontant lyder opfordringen i Frederiksborg Amts Avis torsdag til Hørsholm Lille Skole fra Stine Darmer, der sidder i kommunalbestyrelsen for Liberal Alliance.

arrow Læs også: Skole taber strid om hævd

Mandag eftermiddag bevægede to landinspektører fra LIFA sig ind på skolens område og markerede to træer med orange og grøn maling.

Ifølge skolens leder, Marianne B. Andersen, blev børnene samtidig bundet en historie på ærmet af de to landinspektører, der fortalte, at hele området skulle ryddes, fordi der skulle laves en helikopterlandingsplads til USAs præsident, Donald Trump.

- Kommunen har fralagt sig ethvert ansvar, og ligesom til Frederiksborg Amts Avis har Ole Stilling, der direktør i kommunen, fortalt til mig, at det var landinspektørfirmaet LIFA, der af egen drift havde foretaget nogle opmålinger i området. Men det lyder mærkeligt i mine ører. Hvorfor skulle de af egen drift have gjort det? Hvis vi ikke kan få et klart svar på det, så synes jeg, at politiet bør kontaktes, siger Stine Darmer.

Hun mener ikke, at kommunen kan fralægge sig ethvert ansvar i sagen, for LIFA har også været ude og lave opmålinger i den lille lund med træer og buske, som kommunen ejer og som ligger op til Hørsholm Lille Skole.

- Jeg synes, at hele sagen om det planlagte byggeri på Hannebjerggrunden har været helt enormt ringe håndteret fra dag ét. Derfor vil jeg stemme »nej«, til hele projektet. Jeg går ind for, at der skal bygges på Hannebjerggrunden, men det er simpelthen en ommer. Dialogen - hvis man kan kalde den det - med naboerne og med skolen er startet alt for sent, og der er i dag så mange ubesvarede spørgsmål, at hele projektet bør tænkes om. Det håber jeg, at der kan findes flertal for. Andet er uansvarligt, lyder det skarpt fra Stine Darmer i Frederiksborg Amts Avis torsdag.

arrow Snævert flertal for omstridt Hannebjerg-plan
18. december 2017 kl. 20:49 Opdateret: kl. 20:49
arrow Skole vil tage byggesag i retten
16. december 2017 kl. 06:03 Opdateret: kl. 16:28
arrow Skoleformand bruger hårde metoder i byggesag
13. december 2017 kl. 04:03 Opdateret: kl. 11:24
Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?