18. januar 2018
Formand for Hørsholm Kunstforening, Anne-Grethe Nissen, holdt en fin tale, hvor hun blandt andet pegede på, at ro skal der til, hvis man skal have noget ud af at se på kunst. Den ro kan opleves i Fuglsanghus. Foto: Lene Bruunsgaard
gallery icon

Se billedserie

Formand for Hørsholm Kunstforening, Anne-Grethe Nissen, holdt en fin tale, hvor hun blandt andet pegede på, at ro skal der til, hvis man skal have noget ud af at se på kunst. Den ro kan opleves i Fuglsanghus. Foto: Lene Bruunsgaard
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kunstforening har udfyldt rammen i 50 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunstforening har udfyldt rammen i 50 år
Hørsholm - 12. marts 2017 kl. 17:09
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Solen skinnede fra en skyfri himmel, da flaget blev hejst foran Fuglsanghus, og bestyrelsen for Hørsholm Kunstforening kunne tage opstilling til fotografering.

De første ferniserings-gæster begyndte herefter hurtigt at indfinde sig, og i løbet af de næste timer lagde omkring 120 besøgende vejen forbi for at ønske Hørsholm Kunstforening tillykke med de første 50 år.

Inde i Fuglsanghus bød to unge fløjtenister, Laura og Laura, fra Hørsholm Musikskole, gæsterne velkomne, inden formand for Hørsholm Kunstforening, Anne-Grethe Nissen, officielt åbnede udstillingen, hvorefter Hørsholms borgmester Morten Slotved (K) holdt ferniseringstalen, hvor han blandt andet sagde:

- I dag skal vi fejre et halvtredsårs jubilæum, og alene tiden rummer en udvikling. For mig har begrebet udvikling og vækst altid været forbundet med kunstens væsen. For kunsten er altid omskiftelig, altid på vej et sted hen, og kan aldrig fastlåses. Som vi kan se på værkerne i dag bruger flere af de unge kunstnere klassiske grafiske teknikker, men budskabet og indholdet er nutidigt og et udtryk for, hvordan mennesket opfatter sin samtid. Kunsten bringer også vækst i vores åndelige kapacitet. Både som afsender og som modtager. Vi bliver klogere på hinanden, på budskabet og på håndværket. Vi samles om at udtrykke os selv - og det er her, at begrebet »kultur« fødes i sin reneste form, lød det fra borgmesteren.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk