15. oktober 2018
De fremmødte politiske kandidater var linet op i panel.Foto: Lars Sandager Ramlow
gallery icon

Se billedserie

De fremmødte politiske kandidater var linet op i panel.Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Komplet forvirring til brokke-møde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Komplet forvirring til brokke-møde
Hørsholm - 10. november 2017 kl. 05:54
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Man kunne godt have de partier, der er repræsenteret i kommunalbestyrelsen, mistænkt for bevidst at sende deres nye kandidater til frontlinjen.

Sådan lød det fra en af tilhørerne efter et vælgermøde onsdag aften, hvor de brandvarme sager om daginstitutionen Ulvemosehuset og det kommende byggeri ved Hannebjerg var til debat.

En anden tilhører, Charlotte Klinge, der er mor til tre børn på Rungsted Skole, var taget til vælgermøde for at beslutte sig for, hvor hun skulle sætte sit kryds. Men hun blev ikke klogere.

- Hvordan kan man tillade sig at møde op og være så dårligt forberedt. Politikerne havde ikke styr på data, og antallet af gange, der blev sagt: »Det sidste jeg har hørt« eller »Det ved jeg ikke« er simpelthen pinligt. Det er virkelig bekymrende, for jeg havde forventet, at der sad nogle med et vist niveau af viden. Som borger tænker man: »Hvem har fat i den lange ende her?«. Det virker som om, de bare leger, og det gør mig urolig. Jeg kunne i hvert fald ikke gå klogere derfra, siger Charlotte Klinge.

Selvom der var stor spørgelyst blandt det publikum, der var mødt op til mødet på Rungsted Skole, kom der ikke mange svar fra politikerne i panelet. Samtlige af de 12 partier, der stiller op til kommunalvalget, på nær SF var repræsenteret i panelet, og de blev først bedt om at tage stilling til salget af Ulvemosehuset og planerne om at lave en ny institution i Rungsted - muligvis på Rungsted Skole. Senere kom det planlagte byggeri på Hannebjerg-grunden til debat, og forvirringen tog til.

Læs mere fra aftenens møde i Frederiksborg Amts Avis fredag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk