19. august 2019
Hørsholm Kommunes administration skal levere forslag til besparelser på alle områder. Det drejer sig om omkring 4 procent af kommunens samlede driftsbudget på 1,4 milliarder kroner. 

Foto: Kenn Thomsen
Hørsholm Kommunes administration skal levere forslag til besparelser på alle områder. Det drejer sig om omkring 4 procent af kommunens samlede driftsbudget på 1,4 milliarder kroner. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommunen skal finde 60 millioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommunen skal finde 60 millioner
Hørsholm - 09. marts 2019 kl. 06:18
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hørsholm Kommune må også i år indstille sig på, at der er behov for omfattende besparelser, for at kommunen kan skabe balance i budgettet. Situationen er, at kommunen i lighed med 2019 oplever bundne udgiftsområder i kraftig vækst i 2020. Det betyder, at budgettet nødvendigvis må udvides nogle steder og slankes andre steder for at holde de samlede driftsudgifter i ro. Hørsholm Kommunes administration skal derfor levere forslag til besparelser på alle områder. Det drejer sig om omkring 4 procent af kommunens samlede driftsbudget på 1,4 milliarder kroner.

- Det er nødvendige og lovbundne udgifter til kommunens svageste, der presser budgettet i år og til næste år. Derudover har vi på bare ét år oplevet en markant merudgift på 25 millioner kroner - en stigning på 30 procent i regningen fra Regionen, hvor vi, i lighed med andre kommuner, er med til at finansiere sygehusindlæggelser, siger borgmester Morten Slotved, inden han opsummerer:

- Det vil betyde serviceforringelser for borgerne på en række områder.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede