20. oktober 2021
18-årige Jacob Spang Olsen spiller hovedrollen som Robin Hood i Eventyrteatrets store efterårsforestilling. Foto Hergaard Fotografi/Eventyrteatret
gallery icon

Se billedserie

18-årige Jacob Spang Olsen spiller hovedrollen som Robin Hood i Eventyrteatrets store efterårsforestilling. Foto Hergaard Fotografi/Eventyrteatret
Foto: Thomas Hergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jacob springer ud som Robin Hood og Julie som onde Umbra

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jacob springer ud som Robin Hood og Julie som onde Umbra

Eventyrteatret er aktuel med forestillingen Robin Hood i Glassalen i Tivoli

Opdateret 14. oktober 2021 kl. 23:15
Hørsholm - 13. oktober 2021 kl. 16:29
Af Morten Timm

To unge skuespilstalenter fra Hørsholm står på scenen i Tivoli hele efterårsferien, når Eventyrteatret opfører deres 30 års jubilæumsforestilling 'Robin Hood' i Glassalen.

Både Julie Brinch Sørensen, 16 år, og Jacob Spang Olsen, 18, brænder begge for scenekunsten og ser frem til den snarlige premiere på Eventyrteatrets helt egen version af den legendariske historie om Robin Hood.

En forestilling som er fyldt med magi og mange andre overraskelser, lover Eventyrteatret i en pressemeddelelse.

Helt og skurk

Julie Brinch Sørensen har en skurkerolle som den onde druide Umbra, mens Jacob Spang Olsen spiller hovedrollen som helten Robin af Lockley og hører dermed til de gode i historien.

Julie og Jacob har været til mange og lange drama, sang og danseprøver de seneste måneder og er nu sammen med de andre børn og unge fra Eventyrteatret klar til spille forestillingen i Tivoli to gange hver dag i hele efterårsferien.

Til daglig går de to unge Hørsholm-skuespillere på musikgymnasiet Aurehøj i henholdsvis 1. og 2. g. Ved siden af skolen har de i de seneste måneder brugt det meste af fritiden på mange og lange drama, sang og danseprøver på Eventyrteatret.

Artiklen fortsætter under foto...

Julie som Umbra i Robin Hood. Foto: Hergaard Fotografi/Eventyrteatret

Særligt talent

Fra Eventyrteatret oplyser man, at det kræver et særligt et talent for at komme med i deres forestillinger. Alle de medvirkende har først skullet kvalificere sig til at komme ind på Eventyrteatrets dramaskole og er herefter ved flere auditions blevet udtaget til en rolle i forestillingen.

16-årige Julie og 18-årige Jacob fortæller, at der på Eventyrteatret er et fantastisk interessefællesskab og venskab på tværs af alder og køn blandt alle de medvirkende børn og unge, der spænder i alderen fra syv til 20 år.

Robin Hood i kamp i Glassalen i Tivoli. Foto: Ole Mortensen

Eventyrteatret har premiere på Robin Hood i Glassalen i Tivoli. Foto: Ole Mortensen

Rejser du til udlandet i år?