28. september 2020
I løbet af weekenden er der blevet begået hele seks indbrud i lejligheder i Hørsholm, og fire af indbruddene fandt sted på samme vej. Foto: Lars Sandager Ramlow
I løbet af weekenden er der blevet begået hele seks indbrud i lejligheder i Hørsholm, og fire af indbruddene fandt sted på samme vej. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indbrudstyve slog massivt til mod lejligheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indbrudstyve slog massivt til mod lejligheder
Hørsholm - 07. januar 2020 kl. 12:51
Af Sophus Zarrs Soelberg

Det blev en travl weekend for indbrudstyvene, der i Hørsholm gik målrettet efter lejligheder.

I løbet af weekend blev hele seks lejligheder tømt, og fire af dem lå på den samme vej.

Det første indbrud blev anmeldt fredag aften lidt over klokken syv. Anmeldelsen kom fra Bybjergvej, hvor en eller flere gerningsmænd havde knust et vindue og stjålet en tablet og en bærbar computer.

Den næste anmeldelse modtog Nordsjællands Politi fem minutter senere, og den stammede ligeledes fra Bybjergvej, hvor ruden i en terrassedør var blevet knust, hvorefter et kontantbeløb var blevet stjålet fra lejligheden.

Weekendens tredje anmeldelse modtog Nordsjællands Politi lørdag morgen, og den stammede ligeledes fra Bybjergvej. Igen var en rude blevet knust, inden en eller flere gerningsmænd stjal en computer og et sæt højtalere.

Senere lørdag modtog politiet en anmeldelse fra Frennevænget, hvor et stykke glas i en dør til en lejlighed var blevet smadret. Der er endnu ikke overblik over, hvad der blev stjålet ved indbruddet. Lørdag eftermiddag modtog Nordsjællands Politi endnu en anmeldelse fra Bybjergvej. Denne gang drejede det sig om endnu en lejlighed, hvor en rude i altandøren var knust, hvorefter der var adgang til lejligheden.

Weekendens sidste indbrud fandt sted i en lejlighed på Usserød Kongevej og blev anmeldt søndag.

Her har en eller flere gerningsmænd knust en rude i lejlighedens altandør, hvorefter der er blevet stjålet tøj, værktøj, kontanter, ure, smykker og parfumer.

Hør om indbrudsikring

Sammen med Bo trygt tilbyder Hørsholm Kommune alle grundejerforeninger, vejlaug og indbrudsplagede borgere i Hørsholm et besøg og et foredrag om den aktuelle indbrudssituation, og hvordan man bedst undgår indbrud.

Oplægget varer cirka en time og varetages af et korps af professionelle sikrings- og forebyggelsesfolk fra TrygFonden og Realdanias korps - Bo trygt. Udover et grundigt oplæg om indbrud, forebyggelse, nabohjælp og besvarelse af alle de spørgsmål, man måtte have, vil der også være mulighed for at se konkrete løsninger på god sikring, ligesom man kan få alle sine spørgsmål besvaret.

Alle kan bestille et korps-besøg. Det er gratis, og det eneste krav er, at man minimum kan samle 20 deltagere. Man kan læse mere om indbrudssikring og bestille et besøg på hjemmesiden: www.botrygt.dk/korps.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?